AluBel ft. Scarra

Autor Scarra, Rujan 25, 2020, 07:49:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Scarra

Poštovani kolege po štapu, konačno došao i moj red za izgradnju čamca u suradnji gosp. Šimića  :toothy12:
Ovdje sam novi na forumu iako sam još odavno čitao forum ali bez da sam se registrirao i komentirao išta.. I onda sam slučajno upoznao gosp.  :red_indian: koji zapravo i nije tako daleko udaljen od mene  :toothy12: ali smo se našli u toj priči oko čamaca.. I eto  :toothy9:
Na samu ideju nabavke čamca došao sam još prije par godina. S obzirom da sam oduvijek pecao i blinko s obale, to će biti sasvim jedan novi svijet 😀, to će biti moj prvi čamac te mi je drago što će AluBel biti dio toga :ok: :ok:

Radi se otprilike o sljedećem :
Dužina 5.5m
Širina u dnu 1.25
Širina u duplom dnu oko 1.35
Preko svega oko 1.7 - 1.8m
Dubok 60cm
Bigovane stranice 

Motor yamaha f25 GWHS, 2020g tj novi

Evo i prvih slika 😀😀😁

dravskispiner

Bit će to prava lađa.. vidi se...ima da pići preko 5 banki minimalno... :icon_thumright:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

silure

Odlicna lađa ce to bit, nisi svijestan uopce sta ces imati, a zapravo nikad ni neces jer ti kreces u nauticke vode vec s necim sto je na visokoj razini pecaroskih camaca, ja sam imao prvi camac kao kotao za svinje, drugi je bio 4m i 75 u dnu, treci 4.75 i 85cm u dnu, cetvrti 505 i valjda oko 110-14 u dnu koji je dosta dobar zapravo i najduze sam imao jer je ok i rekao sam necu mjenjati dokle god ne budem radio po svojoj viziji sljedeci.. A danas idem po taj sa 125 u dnu i 135 u duplom dnu i aluminijjjj  :hello2:

Scarra

Citat: silure  u Rujan 25, 2020, 08:48:13
Odlicna lađa ce to bit, nisi svijestan uopce sta ces imati, a zapravo nikad ni neces jer ti kreces u nauticke vode vec s necim sto je na visokoj razini pecaroskih camaca, ja sam imao prvi camac kao kotao za svinje, drugi je bio 4m i 75 u dnu, treci 4.75 i 85cm u dnu, cetvrti 505 i valjda oko 110-14 u dnu koji je dosta dobar zapravo i najduze sam imao jer je ok i rekao sam necu mjenjati dokle god ne budem radio po svojoj viziji sljedeci.. A danas idem po taj sa 125 u dnu i 135 u duplom dnu i aluminijjjj  :hello2:

Pa mislim da nisam još uvijek svjestan haha, Al rekao sam si da kad već pravim, da ga napravim  kak spada da bude stabilan i siguran.. A pogotovo od kad pratim alubel čamce i proizvodnju, siguran sam da čovjek radi sve od navedenoga, a vjerujem da i ti vjeruješ isto.. Pogotovo danas  :toothy12: :toothy9:

maverick

Da...s obzirom na stanje moj drug tonyc bi rekao...poprilično skupa ulaznica  :stripii: ali svakako ces uzivati kako u ovom dijelu izgradnje...pa stalno neki urac bi ovako ...onako...Pa preko toga da ces ipak neke sitnice uraditi i sam...pa do prve plovidbe...prvih ulovljenih riba itd itd  . U svakom slučaju jedno lijepo i pozitivno iskustvo koje ces kasnije prepricavati s osmijehom  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Scarra

Citat: maverick  u Rujan 25, 2020, 09:21:46
Da...s obzirom na stanje moj drug tonyc bi rekao...poprilično skupa ulaznica  :stripii: ali svakako ces uzivati kako u ovom dijelu izgradnje...pa stalno neki urac bi ovako ...onako...Pa preko toga da ces ipak neke sitnice uraditi i sam...pa do prve plovidbe...prvih ulovljenih riba itd itd  . U svakom slučaju jedno lijepo i pozitivno iskustvo koje ces kasnije prepricavati s osmijehom  :ok:

Sam ću reći.. jadna žena šta sve trpi trenutno  :stripii: :stripii: :stripii:

silure

Ovako kako se ja danas osjecam, sjeti me se kad dodje tvoj taj danasnji dan  :takoje:

maverick

Taj osjecaj si mogao imati s cigančicom za manje love  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Scarra

To si trebao prije reći  :stripii:

dravskispiner

Citat: Scarra  u Rujan 25, 2020, 09:40:50
To si trebao prije reći  :stripii:

sa ALU-BEL-om će uživati dulje..., ovakvi čamci su napravljeni za cijeli život..., pa ti vidi šta je isplativije..... :stripii: :stripii: :stripii:

silure

Mene glava boli cijeli dan,hodam po kuci i cekam kad ce s posla susjed, on ima kuku ako me razumijete

Scarra

dravskispiner

Citat: silure  u Rujan 25, 2020, 09:54:10
Mene glava boli cijeli dan,hodam po kuci i cekam kad ce s posla susjed, on ima kuku ako me razumijete

pa brale ti ko da čekaš bebu... :stripii: :stripii:

silure

Pa to i je moja bebica  :stripii: dobro ne licimo si bas ali boze moj

dravskispiner

:stripii:ma nema veze...., bar znamo ko ga je pravio.... :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: