AluBel ft. Scarra

Autor Scarra, Rujan 25, 2020, 07:49:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Scarra

Rade dečki punom parom
:ok: 😁😀😊

maverick

Opušteno brate...kod mene su u prvih devet dana jedva iskrojili stranice a leb te hebo ti ces ploviti u ponedjeljak  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Scarra

Nisi dovoljno dobro stiso Šimića.. Zna gdje radim :stripii: :stripii: :stripii:

silure

domba

Ovo mi je jedan od ljepših čamaca  :tongue3:, a vjerujem da će i ići solidno sa odabranim motorom...

Samo nešto škrtariš sa slikama, a znam da si bio jučer :stripii:

Scarra

Hvala domba, ma sve je samo stvar dogovora sa Šimićem :takoje: sve što si za misliš da bih htio, on to pokuša odraditi na najbolji mogući način, a i da ti preporuke kako i šta bi bilo bolje.. Ja sam što se toga tiče dosta jednostavan i više mi se sviđa standard izgled čikla

Jučer su se radile neke stvari pa nisam slikao, Al evo danas svježih slika iz radnje :toothy9: :toothy9:

maverick

:clap2: Pazi Dunav Toni dolazi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravskispiner

super napreduje lađa...  :hi:

divota.
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

Scarra

Bit će bogami AluBel čamaca ove sezone na Dunavu  :toothy12: :headbang:

Scarra

Danas su na red došle komore.. Zadnja skoro gotova, prednja u izradi  :takoje: :toothy9: :icon_thumright:

dravskispiner

Scarra

Citat: dravskispiner  u Rujan 30, 2020, 12:33:59

Ajmo majstoreeeeee..... :toothy9:
:stripii:

Kaže Šimić da će na godišnji do kraja godine nakon ovog čamca  :toothy12: :toothy9: :stripii: :stripii:

dravskispiner

:toothy9: :toothy9:...još jedan nek napravi pa nek ide di oće... :stripii: :stripii:

Scarra

Hahahah ne ne, za taj idući ima mjesec dana posla, pa kaze to će iza nove godine tek  :stripii: :stripii:

domba

Bit ce odlican kao i svaki do sada!..ustvari jos i bolji :ok:
Nije ni cudo sto se decki zure kad si tamo svaki dan, em si im utjero strah u kosti  :stripii:

I ja sam cuo da se ide na godisnji ali do pocetka lovostaja  :stripii: :stripii: