AluBel ft. Scarra

Autor Scarra, Rujan 25, 2020, 07:49:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Kako si odredio vodenu liniju?Kuzim ravno je dno al ipak da li treba vise ili manje?!Jel ti mozda sama voda ocrtala u kratko vrijeme?

alex7777

Citat: Rap  u Listopad 10, 2020, 11:32:16
Kako si odredio vodenu liniju?Kuzim ravno je dno al ipak da li treba vise ili manje?!Jel ti mozda sama voda ocrtala u kratko vrijeme?
po mom je to dovoljno jer nije bitno dok si u camcu i dok vozis , bitno je kad je camac statican da se nekupe alge  :hi:

Scarra

Kad smo spustili čamčić za probu ja i  :red_indian: onda sam ga natenkiro sa otp 20kg u prednjoj komori, a odozada akumulator 18kg i 10l goriva.. Pa smo onda po tome ocrtali liniju, uvijek ce bit nekih osnovnih stvari naprijed u komori dok camcic stoji uparkiran negdje.. Pa smo isli po toj logiki  :toothy9:

maverick

Bitno da je čamac kršten...sad...da li je do camca ili pecarosa...ne znam  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Scarra

Početnička sreća reklo bi se 😁😂 s obzirom na jučerašnji vodostaj, dobro sam i uhvatio 😁

pajdo77

Sreća je zaokružiti sedmicu na lotu. Na ovakav vodostaj naći dobitno mjesto je znanje  :takoje:.  Ne budi skroman,ja bih na primjer nakon ovakvog ulova već ujutro lijepio jumbo plakate po radu a bome i okolici  :icon_thumright:

Scarra

Još ću se i umisliti 😁😂

Ovako je to izgledalo kroz par fotografija 👍😊😁

geojson spec

Scarra

Evo i prvi video sa vode, prvi dojmovi odlicni.. Sa tom yamahom f25 ide sasvim pristojno.. Ja prezadovoljan 😁😁

ZeroCool

Citat: Scarra  u Listopad 25, 2020, 11:51:28
Evo i prvi video sa vode, prvi dojmovi odlicni.. Sa tom yamahom f25 ide sasvim pristojno.. Ja prezadovoljan 😁😁

Sve mi se cini da ce neka od sledecih investicija biti nesto 40+ ks  :stripii:

Rap

On toliko lijepo ide da bi mu mozda ta investicija bila bacanje para.

Scarra

Na videu idemo oko 30,32kmh, cilj je bio snimiti video bez jurcanja, bitno je kruzanje u leru , 44 uzvodno, 48-50 nizvodno.. Sto se mene tice i previse 😁

Smithwick maniac

Čamac baš lijepo klizi po površini vode.
Odlična brzina za uživanje u vožnji, krajoliku a i čitanju vode.
Nama pecarošima je to čitanje vode i gledanje gdje koja riba radi na prvom mjestu.
Nije ni ovaj izlazak sunca manje bitan prilikom izlaska iz Bogaza.
Ne treba brže odnosno da mi treba brže osobno bi si kupio jet-ski a ne čamac.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Scarra

evo malo da osvježim temu .. danas čamac konačno spušten jedva sam dočekao današnji dan , nakon 4 mjeseca konačno u vodi  :toothy9: :toothy9:

snimio sam malo videa pa evo i link da nabacim:

ide mali ko pravi , prezadovoljan čamcem  :toothy9: :ok: :ok:

ZeroCool

Citat: Scarra  u Svibanj 29, 2021, 18:44:35
evo malo da osvježim temu .. danas čamac konačno spušten jedva sam dočekao današnji dan , nakon 4 mjeseca konačno u vodi  :toothy9: :toothy9:

snimio sam malo videa pa evo i link da nabacim:

ide mali ko pravi , prezadovoljan čamcem  :toothy9: :ok: :ok:

Bas fino ide

ljuska