Tandem 535

Autor hdraskov, Rujan 28, 2020, 16:17:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gremlin

Još da kažem da sam juče pričao sa drugarom koji radi opremanje nekih malo ozbiljno skupljih plastikanaca koji se rade za odabrano tržište, i rekao mi je da je plastika "solidno" poskupela - sve to navodi da će ciganluk sa "uštedom" plastike biti još veći.

Shodno tome, bežte dalje od srpskih plastikanaca, ili ako baš želite da ga imate, kupite neki star 2+ godine, proći ćete malo jeftinije, ali će kvalitet biti značajno bolji nego kod čamaca koji se danas prave.

Već sad nema nigde 200 kg plastike za 1400 Eura - cena je otišla na 2000 Eura, dok su neki modeli i duplo skuplji.

:occasion14:

hranki

Ne sekiram se ni najmanje.žućo je maturalka za nas :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: Blade78  u Prosinac 01, 2021, 08:42:33
Citat: SMT  u Studeni 30, 2021, 23:36:10
Čestitam…

Ima moj drugar taj čamac sa 20 ks…

Sta ima da ne bude ok… Ima to lepo da ide…
SMT kako se njemu pokazao? Citam i hvaljenje i kudenje, nekom da se raspuco taj geocit, ovo ono... Pa sad sa strepnom cekam sta ce meni doc.  :sha:

Nemam pojma… Vozi, peca…

Tebe su ovi becari na forumu propisno uplašili…

ZeroCool

Citat: SMT  u Prosinac 01, 2021, 18:02:51
Citat: Blade78  u Prosinac 01, 2021, 08:42:33
Citat: SMT  u Studeni 30, 2021, 23:36:10
Čestitam…

Ima moj drugar taj čamac sa 20 ks…

Sta ima da ne bude ok… Ima to lepo da ide…
SMT kako se njemu pokazao? Citam i hvaljenje i kudenje, nekom da se raspuco taj geocit, ovo ono... Pa sad sa strepnom cekam sta ce meni doc.  :sha:

Nemam pojma… Vozi, peca…

Tebe su ovi becari na forumu propisno uplašili…

Covek razmislja da ga odma stavi u oglase  :stripii:

Blade78

Boga mi da jesu, od citanja samo brige i posjedio na ocigled. Kad dodje budemo vidjeli rekose sljepci... Mavericka cu morat imat u imeniku za svaki slucaj.

retfala

Dogodi se. Kupio sam 2003 titel9 u Titelu. Na prvoj voznji je bilo 2 lit vode u duplom dnu. Kazu mi kondenz. Na petoj je vec bilo 50. Izvadim ga iz vode i nađem rupu na vodilici. Nakon sanacije je uvjek bilo malo vode u dnu. To je trajalo godinama. Otvorio sam camac i napravio ozbiljnu sanaciju..Maverick je sve pojacao, potrosili smo brdo plastike. Nikada vise nije bilo kapi vode nigdje. To je dokaz da kondenz NE POSTOJI. Moze biti vlazno ali vode ne smije bili.

hranki

Dogodi se svašta u proizvodnji ništa što se  ne može riješiti
Možeš doć pogledat uzivo čamac

Gremlin

Ja imao pasaru Kvarnerplastika P-500 pd 1973. do 1999.
Nikad nije bilo vode u koritu...

:no:

SMT

Citat: Blade78  u Prosinac 01, 2021, 19:32:50
Boga mi da jesu, od citanja samo brige i posjedio na ocigled. Kad dodje budemo vidjeli rekose sljepci... Mavericka cu morat imat u imeniku za svaki slucaj.

Ti druže nemoj citati forum ovih dana… Pa ovi ubiše bez metka :stripii:

Blade78

Ubise bez zrna baruta  :laughing7:

šajzika

Kad krene riba udarat ko blesava neces ni osjetit mokre noge :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Gremlin

Citat: Blade78  u Prosinac 01, 2021, 23:28:55
Ubise bez zrna baruta  :laughing7:

Uzmeš gumene čizme i nema jeda,
Eto sam i to sam ti rešio...

:stripii:

Blade78

Stigao danas konacno, Pajdo došao popit aldomaš i usro ga isti momenat.

SMT

Čestitam… Dugo i dobro te sluzio :hi:

Pa jel bušan? :stripii: Meni  na slikama izgleda kao da je nov, jbt…

Ovi mangupi su preterali…