Tandem 535

Autor hdraskov, Rujan 28, 2020, 16:17:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Pitaj me jel sam DISKRETNO skakao po njemu sa nekih 85-90 kilograma? Ne diše.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

šajzika

Niko nije rekao da diše. On pije :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Gremlin

E nek ti je stigao konačno...
Sa srećom ga koristio i napecao se iz njega...

:occasion14:

Citat: šajzika  u Prosinac 08, 2021, 17:14:17

Vidim ja da se tu već malo popilo za sreću...
Jes malo hladnjikavo, ali ja bi prespavao prvu noć na čamcu, za svaki slučaj, da ne bude iznenađenja...to je stari brodarski običaj...

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

DIDAPATAK

..čestitam situaciju.. :occasion14:
.. :baba:

Blade78

Citat: SMT  u Prosinac 08, 2021, 16:46:54
Čestitam… Dugo i dobro te sluzio :hi:

Pa jel bušan? :stripii: Meni  na slikama izgleda kao da je nov, jbt…

Ovi mangupi su preterali…
Hvala SMT, a dok smo ja i Pajdo bili u njemu nije pustao, za sad nije bušan :). Novi ispod čekića sto bi rekli, jos smrdi na novo ;)

Blade78

Blade78

Citat: Gremlin  u Prosinac 08, 2021, 17:18:36
E nek ti je stigao konačno...
Sa srećom ga koristio i napecao se iz njega...

Citat: šajzika  u Prosinac 08, 2021, 17:14:17

Vidim ja da se tu već malo popilo za sreću...
Jes malo hladnjikavo, ali ja bi prespavao prvu noć na čamcu, za svaki slučaj, da ne bude iznenađenja...to je stari brodarski običaj...

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
hvala Gremlin

maverick

Kad ga je Pajdo krstio ne smunjam da ce biti dobar ... :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

pajdo77

Bio je na spustu i jedan Alu-bel. Dečki na njega ljepe registraciju. Kabinaš sa suzukijem 90 hp

pajdo77

Eto vidiš,ide ko curica mada ga nisu tiskali.

mlb

Čestitam na kupovini , neka te dugo služi i da ga što prije uprljaš sa ribom!! :clap2: :occasion14:

Blade78

Blade78

xhunter

Citat: Gremlin  u Prosinac 01, 2021, 17:34:18
Još da kažem da sam juče pričao sa drugarom koji radi opremanje nekih malo ozbiljno skupljih plastikanaca koji se rade za odabrano tržište, i rekao mi je da je plastika "solidno" poskupela - sve to navodi da će ciganluk sa "uštedom" plastike biti još veći.

Shodno tome, bežte dalje od srpskih plastikanaca, ili ako baš želite da ga imate, kupite neki star 2+ godine, proći ćete malo jeftinije, ali će kvalitet biti značajno bolji nego kod čamaca koji se danas prave.

Već sad nema nigde 200 kg plastike za 1400 Eura - cena je otišla na 2000 Eura, dok su neki modeli i duplo skuplji.

Cijena vecine čamaca je otišla gore i to Primus 17 na 20,500 (za gotovinu), Tandem 18.500+ dovoz 750 kn, je 19.250kn i to može doći tek u 6/2022 što mislim da tko je kupio tandem, kupio je jer bio je konkurentan sa cijenom do sada.
Bilje marine s Panvalom je ostao još u cijeni kojoj je i bio, ali za njih samo stare priče, nikakva nova iskustva sa 525. Koliko će tu sad na ovo poskupljenje stradati i kvaliteta, postaje lutrija!
Polovnih se nešto nakupilo po oglasima i sad treba odvagnuti.