YAMAHA 40/60 HETL

Autor maverick, Listopad 06, 2020, 20:41:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Nije moje mrežasto, materijal kao neoprenske čarape!!

maverick

Jbg...pobrkao sam nesto. A di si to uzeo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

mini I

Citat: mossi  u Siječanj 16, 2021, 17:21:52
Sat ne laže..
Najbolji su mi ovi sa oglasa, motor star 15 godina 80 sati.. 

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ma, znam da nije za hvaliti se ali prošle godine 21 sat   :BangHead: :BangHead:,  tako da kad budem prodavao vjerovatno ću morat motor pokloniti. :uf:

mossi

Ali to je ok. 20 - 50h za ljude koji su malo na vodi. Ali opet niti je to isto svake godine niti je to 80h za 15 godina.. 15x20.. je opet minimum 300 do 500h..

No

Istraživanja su pokazala da su muškarci sa bradom privlačniji od žena sa brkovima, kao i to da su cijene polovnih motora za kupce privlačnije od samih motora    :stripii: :stripii:

mossi

maverick

Kod mene tu na Dravi imas likova koji upale motor i predju na drugu stranu rijeke i tamo pecaju...hebiga on ne moze nabiti 15 sati godisnje da peca 200 dana u godini...Oni koji iz zimske luke idu vikendom na Dunav ubiju stotinjak sati bez kupanja i posjećivanja plaža tokom ljeta...tako veliki nedostatk recimo yamahe i honde je sto do 500 sati izgledaju u potpunosti kao novi motori pa je tesko tu imati neka predvidjanja...Mada sad motori novije generacije...tj sa direktnim ubrizgavanjem se lako provjere radni sati....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja također samo pređem preko i pecam,nekada ni to. Pecam sa obale u ulici. Ja mogu,meni su najbolja mjesta za pecanje sto metara od kuće....samo pst, ima donjograđana koji čitaju ovaj forum  :stripii:

Rap

Za 4 godine imao cca 28 sati.Pecao iskljucivo u Dalju,do destinacije cca 10 min.Tada nismo radili vertikalu,samo jig na dva mjesta i to je to.

maverick

Ja koliko pecam...nesto vise sati napravim tokom tri mjeseca ljeta na kupanju. Plaze od bolnice do Nehaja....vikendima dva puta dnevno

Rap

Ma nije stvar u samim izlascima vec daljina gdje izlazis.Na terenu gdje sam lovio nije bilo potrebe praviti vise.
Na moru znam u danu napravit po 5-6 sati,a danima i po pola jer ne idem daleko.

maverick

Da, da pecam šarana a hocu...hranio bi prvu vrbu do flosa...tko zna mozda i pokusam ove godine....a i plaze su priča za sebe ako hoces seoski nudizam onda moras na one udaljenije  :stripii: :stripii:

kawasaki

Slusam te godinama i prije cu ja pecat UL nego ti sarana u proljece  :stripii:
Brzi od Bolena.

pajdo77

Ništa ti kawasaki ovim slago nisi.