YAMAHA 40/60 HETL

Autor maverick, Listopad 06, 2020, 20:41:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Otvoricu novu temu...kasnije budem ubacio i koji video...Danas sam ulovio cijelo popodne da malo sam isprobam kako uopce taj motor radi...kako glisira...kako trosi...itd itd...
Na kraju ispadne isti urac...ja tu mogu glisirati i sa 3300 okretaja i vozim se trideset i koji km...tad mi je ono 4.5 km/l...ako se vozim tipa 45 na sat isti mi urac s tom potrosnjom....Zapamtio sam da na ful gasu pise 20,6 i izvrti 6100 okretaja...kako neki dan bez icega tako i danas s antialginom...priborom...bez nekih velikih tereta....
Ugalvnom prvi rezervoar je skoro prazan...natenkirao sam 20 litara i na onom yamahinom satu pise da sam potrosio 16,5...a tako mi i izgleda da je ostalo 3-4 litra pa kontam da to tocno pokazuje  :sha: To bih ako se moze resetirati mogao koristiti za svaki put kad napunim rezervoar da znam koliko je jos ostalo goriva...Ako sam to dobro pohvatao kako radi...onda lajkam situaciju
Uglavnom da nisam zagrebao kapu u duzini od 2 cm prilikom montaze u garazi bilo bih vrh....ovako je malo falilo da netko od susjeda najebe...ogrebotina se realno ni ne vidi ali sam popizdio...budem to popravio ovih dana  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

mossi

Jesi probao 15ku?

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

mossi

U kompletu si trebao dobiti i jedan kabel od nekih 25cm, a koliko sam razumeo montera služi za spajanje senzora ugradnog rezervoara.. to sam odlučio da sačuvam .. ko zna da li ću menjati čamac jednog dana.. pa kabel bude od koristi.

maverick

Ne znam za taj kabel...ima u nekoj kutiji svasta jos...Inox nisam stigao isprobati...čekam da retfla donese i da netko natenkira one prazne rezervoare...žena se nesto pravi grbava  :stripii: Rap...da parazan dobacim do 6100...s priborom i akumulatorima 5900
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Do donesem? Idem ti namontirat... :stripii:

maverick

Znači..ti...Jura i Ćava u čamac mozete samo ako imate štap za pecanje u ruci...s alatom ni na flos  :stripii:

retfala

Mislio sam skinit onaj senzor za brzinu vode...tebi je duplikat :toothy9:

maverick

Vidi se ta stara Belišćanska škola...predugo si se druzio s kumom  :stripii:

silure

E ako ti treba sta pospajat struje na tom motoru ne sekiraj se, racunaj na mene  :rofl2:

SMT

Citat: retfala  u Listopad 07, 2020, 09:05:41

Otkud sad Marijo tu? Pusti to sto ste vi dobri... :stripii:

Jel to ona sto si meni za 200€ prodao?

Debeli šef

ne znaš je li elisa ili bumerang.
on ju proda ona se vrati. proda drugom opet se vrati.  :rofl2:

jedino se pare ne vraćaju.

maverick

Citat: SMT  u Listopad 08, 2020, 07:19:26
Citat: retfala  u Listopad 07, 2020, 09:05:41

Otkud sad Marijo tu? Pusti to sto ste vi dobri... :stripii:

Jel to ona sto si meni za 200€ prodao?

Meni je po boljoj tarifi nudio....400... nabijem ga :rofl2:

mossi

Jeste je konačno turili na motor?

SMT

A dobro Bato, to ti je cena za tebe sa ovom gore montažom tj “ugradnjom” ...  :stripii: :stripii: