ALU-bel cabin by Spinner

Autor dravskispiner, Listopad 13, 2020, 10:05:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravskispiner

.
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

im84

Uzivo izgleda puno puno bolje nego na slikama. Definitivno.
#foxrage
#fox_rage_fishing

No

:hi: I na slikama izgleda super   :icon_thumright:

maverick

Citat: Greys  u Studeni 09, 2020, 18:28:56

Nemoj mi sad ti pisati da ti se svidja kabina...nece te valjda nagovoriti da odustanes od cabria  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravskispiner

A

maverick

Kakvi su planovi za kraj....imamo li neki termin montaze motora ...probe...ima tu dosta zainteresiranih da bace oko kad bude u vodi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravskispiner

.

maverick

Necu ti kvariti zadovoljstvo ali znas da ovaj Isus petkom ide na vikendicu  :stripii: :stripii:

ALU-bel

:BangHead: :BangHead: :BangHead: A joj meni , opet mi neki bacaju maler na camac... ono kao nece ti dobro ici... pa tu treba 100 ks... pa ja to nemogu vjerovat... brzina ce biti 62 ... plus minus 1 km... najbrzi kabinas na ovom kraju Dunava. :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Pusti sad brzinu...to znamo da ce ici...vec ides li u petak na vikendicu ili ne...to nas sad kopka  :stripii: :stripii:

ALU-bel

Citat: maverick  u Studeni 09, 2020, 21:35:47
Necu ti kvariti zadovoljstvo ali znas da ovaj Isus petkom ide na vikendicu  :stripii: :stripii:
Nesto razmisljam ovih dana... nekada isao u ribolov dva puta preko tjedna i vikend... od kada sam poceo raditi camce samo vikend.... u zadnji par tjedana jedan dan od vikenda ...
ZAKLJUCAK: mislim da bi trebao prestat radit camce

im84

Citat: maverick  u Studeni 09, 2020, 19:16:14
Citat: Greys  u Studeni 09, 2020, 18:28:56

Nemoj mi sad ti pisati da ti se svidja kabina...nece te valjda nagovoriti da odustanes od cabria  :uf:

Ma nema sanse. Kabin mama  :hi:
Ja čekam Šimićevu novu pilu, jaoooooo  :ok: :ok: :ok:
#foxrage
#fox_rage_fishing

ALU-bel

Citat: maverick  u Studeni 09, 2020, 21:46:55
Pusti sad brzinu...to znamo da ce ici...vec ides li u petak na vikendicu ili ne...to nas sad kopka  :stripii: :stripii:
Spiner mora doci u cetvrtak po camac... ja u petak ode na vikendicu pa kako god... petkom nema isporuke to vec znaju vrapci na grani... :stripii: :stripii: :stripii:

Rap

Citat: ALU-bel  u Studeni 09, 2020, 21:43:32
:BangHead: :BangHead: :BangHead: A joj meni , opet mi neki bacaju maler na camac... ono kao nece ti dobro ici... pa tu treba 100 ks... pa ja to nemogu vjerovat... brzina ce biti 62 ... plus minus 1 km... najbrzi kabinas na ovom kraju Dunava. :stripii: :stripii: :stripii:
Ako ce s trojicim stokilasa onda mozda i je
Svaka cast majstore na izradi!

alex7777

Citat: ALU-bel  u Studeni 09, 2020, 21:43:32
Ma pajta nismo se dugo druzili na vodi zajebi vise te camce uzmi godisnji lagano  :stripii: