Cijene servisa za VB

Autor im84, Studeni 08, 2020, 10:29:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Vidim da nitko nepiše, a baš me zanima me kolika je cijena servisa Mercury 40 ili 60ks svakih 100h?
#foxrage
#fox_rage_fishing

jurajurajura01

Svakih 100 sati se mjenja ulje u motoru, jedan od filtera goriva i ulje u peti sto bi bilo oko 200-250e
A na 300 sati sve ovo i jos jedan filter, impeler i svjecice

Rap

Netko ce napraviti 100 sati za 3 godine.Da li je i onda na 100 sati ili jedanput godisnje?

jurajurajura01

Kako kazu 100 sati ili jedan put godisnje da bi bio u garanciji ja sam od 9 do 3 mjeseca napravio oko 220 sati a nisam nesto puno isao
A navodno da za tohatsu brstilo cak trazi i dva puta godisnje ako se nevaram

maverick

Ne trazi Brstilo...vec uvoznik...da tohatsu mora dva servisa godisnje...mislim da je i honda tako ako se ne varam. A to sto Greys spominje cijenu...to je postala stavka na tim malo vecim motorima. Dosta ih dodje kod mene i prica o povelikim cijenama kod ovlastenih. Tako da sam za slijedecu sezonu narucio dijagnostiku za merc i yam motore  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Dok je garantni rok trebas u ovlasteni a kasnije ovisi zelis li ga prodati sa ili bez potvrde o servisu.
Kod Honde je tako samo u prvoj godini.

ossa

Kod mene je na prvom servisu honda 20hp, na 20 r. časova, serviser menjao ulje u motoru bez filtera ulja i ulje u menjaču. Overio garanciju, ja zadovoljan, u martu stavljam anti algin i po gasu do sledeće zime.
Naidju krize, drukcije grize...

jurajurajura01

Citat: maverick  u Studeni 08, 2020, 14:08:06
Ne trazi Brstilo...vec uvoznik...da tohatsu mora dva servisa godisnje...mislim da je i honda tako ako se ne varam. A to sto Greys spominje cijenu...to je postala stavka na tim malo vecim motorima. Dosta ih dodje kod mene i prica o povelikim cijenama kod ovlastenih. Tako da sam za slijedecu sezonu narucio dijagnostiku za merc i yam motore  :ok:
Cijena je tu po meni normalna mozda nije za usporedbu ali na dunavu i dravi 60ks je malo vise luksuz ko i kod auta malo bolji odma skuplji

im84

Zato sam i pitao, jer ako godisnje napravis 200+sati, to je po Mercuriju 2servisa. Kad dodjes na 300ti sat, i mjenjaš još i svijećice i drugi filter, dobra cifra. A poprilična je i za ova 2 na 100tom i na 200tom satu.  :takoje:
#foxrage
#fox_rage_fishing

jurajurajura01

Ode jedno 5-6000kn godisnje ako se radi 300sati i oce bit u garanciji

maverick

Vidi...sto jura kaze...luksuz je to...ispalim 100 milja za camac...jbg..tenkiram svaki treci dan i servis je tu vise manje ne bitba stavka...pa 3000 kuna sam dao za onaj kurcic od antene i kabl od yamahe...nadam se da žena danas ne cita forum  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Jesi montirao p1 i kabel od Yamaha?

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Vadim ovih dana radi servisa pa cu ostaviti camac vani dan dva da to sve utrpam

ALU-bel

Citat: jurajurajura01  u Studeni 08, 2020, 16:22:15
Citat: maverick  u Studeni 08, 2020, 14:08:06
Cijena je tu po meni normalna mozda nije za usporedbu ali na dunavu i dravi 60ks je malo vise luksuz ko i kod auta malo bolji odma skuplji
Cjene servisa su prevelike... ako uspoređujemo sa autom strasno... auto koj kosta cca 50.000 e
platim redovan sevis 170 e ... tako da majstori za vanbrodske motore deru samo tako .

Rap

Skupi su naravno kao i kod vozila.Bio on 50000 € ili ne i servis mu nije isti ako je 1.6 ili 3.0 V6.