Kako držite štapove

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 00:46:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Igrao se neki dan..za par sati napravio

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

uglavnom ih drzim van dohvata ostalih ukucana! ;-)

Rajo

Jedan zid ...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

maverick

TonyC

Pogledaj Huntera , on ima sobu ......   
svaka čast ! ! ! !

Hunter

cim smo selili iz stana u kucu sam oteo podrum!divna stvar za kad se posvadjas sa zenom! :toothy10:

maverick

u cijelom drustvu centra zbivanja je moj podrum  :icon_biggrin: tami isto drzim pribor...mozemo u prljavim cizmama..alkohol dozvoljen..kafica i tako to  :icon_biggrin:

marinela

Citat: maverick  u Studeni 18, 2012, 00:46:57
Igrao se neki dan..za par sati napravio

Ovakvo nešto ja zamišljam...odlično je!!!
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

maverick

Polako se zavrsavaju pripreme za zavrsni udarac...sezona je blizu

DIDAPATAK

..al si se lipo opremio  :clap2: :ok:
..kad smo kod stalaka i držanja..dajte neku jeftiniju varijantu za čamac..raspoloživa visina je 55 cm..na obje strane kabine..trebam 8 mjesta  :mt1032:..kabina ima nagib tako da trebam neke štipaljke ili neštp slično  :dontknow:..
.. :baba:

ibro dirka

Ima slična stvar za kupit u pevecu, obični smrtnici ju koriste kao organizator metli i ostalog oruđa...