Ulje za menjač

Autor Tićo, Veljača 03, 2013, 10:51:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Citat: ossa  u Veljača 13, 2015, 21:24:35
Hvala mossi na odgovoru. Video sam to pakovanje sa pumpom. Mozda to pazarim... Jesi ozdravio?

Taj Kit nije baš jeftin, ali bez njega je njesra.
Jer se pumpa lepo uvrne u petu i napumpaš dok ne krene gore, zavrneš šaraf gornji, posle donji i banja!

Kad 1. put promeniš ulje OK, kad ga drugi put menjaš znaćeš sve, jel ulazi voda, i sl.

Jel to za novi motor?!  :icon_thumright:

P.S. I danas sam se borio sa nekom nižom temperaturom, ali uz pojačanu terapiju kuvanim vinom,
      izgleda da gripa ipak popušta od nedelje 38-39C  :tongue3: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

ossa

Citat: maverick  u Veljača 13, 2015, 21:06:20
...podloške se mogu staviti bakrene..i drze odlicno a kostaju jedno 40 puta manje nego recimo yamahine orginal...
Pronasao sam pdloske najmanje 8mm unutrasnji fi. A jel.znas koje idu najcesce? Meni se cine vece nego sto treba... Mislim da bi trebalo sestice..
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Jbg..ne znam sad točno...darko mi ih je dao on zna koje su točno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ja hipenol godinama stavljam u petu  :icon_scratch: za sad je sve ok
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

river

Valja hipenol

najbolje je da ima oznaku API GL 5...ima neki aditiv u njemu dodatno što štiti gumene djelove,u ovom slučaju,semeringe pete...

ossa

Uzeo sam i ulje i podloske.
Sve sam pronasao... Jos da smazem ovu naninu i ovo malo luka, i moze da se maze antialgin...

mossi

Sve imaš!  :ok: :stripii:
Čak i pehar!  :notworthy:

ossa

Ne znam jesam uspeo sliku da postavim. Hebe telefon. Ako se vidi pehar tu je i slika onda...poz mossi.
:glasses9:

pajdo77

Jel valja Ina delta sint 10w-40 za petu od mog johnsona? To toliko sitno piše na poleđini da se ništa ne vidi pročitati.

šajzika

Jok
Ulje 80 90 i gledas da pise na njemu api gl 5
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Nikako ti ja moj Šajzika nisam zadovoljan tvojim odgovorom :stripii:. Pa za čega je onda ovo? Nacrtana neka motorčina,od auta doduše

šajzika

Sam si si odgovorio :stripii:
Opcenito ulje za motor automobila.   nije ulje za mjenjace ni na autu , vb motoru ni nigdje.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Evo sad sam išo kopat i našao hipenol gtl db 90,to je taj što mi treba. Ne znam samo zašto sam ono prvo ulje ukro od sina kad nemam koristi od njega :stripii:

majstor

Nisi ukrao nego privatizirao.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Mogo bi mu i vratiti uz neku simboličnu nadoknadu :stripii: