Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Nisam to ni rekao,ima li gdje da jesam pa me uputi da se ispricam

dravski pecaros

Sad vidim ovaj drugi odgovor mislio sam na onaj di si napisao da može da se odnosi na sve što je No pitao...iako mislim da on nema ni popis ribiča na vodi nego mu kod upiše broj karte ili uvjerenja pokaže kada se prijavio...

Rap

Pise,i signalizira mu kad se prijavis,crni neprijavljeni,crveni prijavljeni.Doslovno mu “ne trebas” za nikakvu radnju.

maverick

Da, lokacije nema, samo prijava s određenom dozvolom, pa recimo ja s Baranjskom mogu pecati i na Dravi i u Baranji, sto je dosta širok pojam i potez pa ne znam imaju li ikakve koristi od toga osim ako me ribočuvar poznaje osobno pa zna moje navike, ali u mom slučaju vecinom je ribocuvar Zrinko pa ionako me vidi kad pecamo u istom krugu od par kilometara. Što se tiče same prijave, kad imas jednu dozvolu onda je ok, ali kad imas drugu, svaki put moras ukucati broj dozvole s kojom ides na vodu. Što se tiče ove Baranjske sam vec opisao, za Kopački nisam isao ove godine i nju cu kupiti kad se otvori sezona od 1.6, I to je dosta usko podrucje tako da policija ili ribocuvarska sluzba zna da si na Dunavu i da pecas na tom potezu iz plovila. Kazem opet, moje je razmisljanje takvo, da u ovom ne vidim nista loše..Ostavljam prostor da se predomislim...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: dravski pecaros  u Veljača 14, 2021, 21:04:45
Sad vidim ovaj drugi odgovor mislio sam na onaj di si napisao da može da se odnosi na sve što je No pitao...iako mislim da on nema ni popis ribiča na vodi nego mu kod upiše broj karte ili uvjerenja pokaže kada se prijavio...
Aj ti nas pouci , prosvetli koji nemamo pametne telefone  :uf: i nezelimo imat iste  :sha:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Citat: mossi  u Veljača 14, 2021, 18:32:18
Citat: No  u Veljača 14, 2021, 17:29:46
Citat: Rap  u Veljača 14, 2021, 16:55:25
Vidio danas kako izgleda mRibic u rukama ribocuvara.Sve je vidljivo,tko je na vodi,tko se se prijavio,vrijeme prijave ( mora biti prije bacenih udica u vodu)
Zakasnjeva prijava sankcionira se udaljavanjem....
Razumijevanje ribocuvara za starije osobe zbog uvedene aplikacije,navodno se razmatra vracanje dozvole kao do sada za odredjenu skupinu starijih ribica.

Da li je ribočuvaru vidljiv spisak svih ljudi koji su se prijavili na određenom području, ili kad skenira nečiju karticu, tek onda vidi da li se osoba prijavila da je u ribolovu.

Bravo No, ovo je suštinsko pitanje.
Ukoliko čuvar ima uvid svih koji su na vodi, onda zna i ko nije kod kuće, a to je bezbednosni propust ondnosno mogućnost zloupotrebe.
Čuvar bi morao po Zakonu  da ima uvid da li si upisao izlazak i to prilikom kontrole, a da ima uvid da je 72 pecaroša na vodi, sa sve podacima e to je zloupotreba sistema. ( ukoliko niste kliknuli da se sa tim slažete, a to ne sme biti uslov za korištenje aplikacije )

:hi:
Koliko nas ima uvid u to da si na pecanju kada objavis u temi “na pecanju sam”?!

alex7777

Citat: maverick  u Veljača 14, 2021, 21:31:13
Jednostavno je...probaj....

http://zsrdbaranje.hr/detaljne-upute-za-koristenje-aplikacije-mribic/
a necu niti probat jer nema svrhe nemogu ja upisat ribu ili stagod dok sam na vodi jer nema scime , mogu se preko laptopa prijavit kad idem na vodu i tek kad dodjem kuci se odjavit , znaci BLJUJEM NA TO KAKOGOD  :pirate:

alex7777

maverick

E jbg...pa na laptop se prijavis i kad se vratis odjavis , upises ribu...i nemoj hebati...ne ulovis svaki put tako da samo kliknes dovrsi  :stripii: Uglavnom kao nus proizvod ovog mog i Aleksovog neslaganja po pitanju mRibiča odlucili smo za početak sezone organizirati neko druzenje u Aljmasu...naravno uz uvjet da Aleksa ipak instalira ovu aplikaciju  :stripii: :stripii: :stripii:

Garofeeder

Ne vidim aplikaciju za kompjuter, samo za android  :dontknow:

Rap

Garofeeder

Koliko vidim samo za android + googleplay, znaci ne moze ni Huawei. Ovdje ima nekih primjedbi i komentara:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mps.ur.mribic&hl=en&gl=US

šajzika

Koliko vidim u informacijama za app , ima za ios

Preko racunala se prijavljuje na

https://slatkovodno.ribarstvo.hr/mribicweb/index.html

Sad gledam malo , priprema se i aplikacija malas.
Znaci app za alase.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Bit ce tu izgleda i mPaprika , to ce biti za ove sto na Dunavu šveraju papriku i ostale mirodije  :stripii: