Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Smithwick maniac

Mogu se poistovjetiti sa postom alexa777.
Istina je da je ljudima koji žive uz vodu šok da se moraju nekome prijaviti da bi možda neplanirano koji put zabacili varalicu u vodu.
Čovjek ide izbaciti vodu iz čamca i mora dobro razmislite hoće li ponjeti blinker i zabaciti koji put te sve to prijaviti ili neće pa bi mogao biti u problemima.
Isto tako i maverick je potpuno u pravu jer stvarno nas ima svakakvih i znamo biti stoka neviđenih razmjera.
Mi ćemo se nekako i prilagoditi.
Kad krene sezona daj da se prijavim kome treba i potpišem sve što treba samo da što prije uletim u čamac i otplovim u svoj svijet.
Žao mi je najviše starih pecaroša koji su nažalost zbog ovih noviteta završili sa svojim omiljenim hobijem u zasluženim umirovljeničkim danima a takvih je nažalost mnogo.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Ivan Borojević

Da, ali to ne znači da ne možemo otići u prirodu i odmarati uz vodu i uživati u drugim aktivnostima na vodi. Evo ja već 3 godine nisam zabacio pecaljku. Nije da nemam za dozvolu, imam novaca ali držim se nekog svog kaprica, nedam im 500kn. :hi:

alex7777

Skracena verzija "KRUVA I IGARA" ce bit , i bilo je  :hi:
Sve su to neke sjene prividne do ceg to vodi a kad skontamo biti ce vrlo vjerovatno kasno , samo dajte i podrzite  :takoje:

Rap

Nego,ako se ne prijavi,tko ce ga kazniti ako i sam kaze da nema ribocuvara??!!

Mornar Popaj

U usporedbi sa ribolovom, lov je toliko rigorozan da čovjek ne povjeruje. Jučer mi jedan kolega, priča
kako je prošle godine bio u legalnom lovu.
Odstrijeli srndaća, ovaj odskakuta nekoliko skokova i padne par metara izvan granice lovnog područa.
Doslovce nekoliko koraka.

I kolega ga privuče nazad tih par metara. U to ko zavraga, naidjoše dvojica iz tog drugog lovačkog područja, vide gdje je srndać pao i da ga je ovaj vukao nazad, nazovu policiju, lovnog inspektora, i kolega dobije kaznu 1500 kn i tri godine zabrane lova. Nemilosrdno i rigorozno.
A to će doći i u ribolov.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

miha

Citat: Mornar Popaj  u Veljača 14, 2021, 07:49:07
U usporedbi sa ribolovom, lov je toliko rigorozan da čovjek ne povjeruje. Jučer mi jedan kolega, priča
kako je prošle godine bio u legalnom lovu.
Odstrijeli srndaća, ovaj odskakuta nekoliko skokova i padne par metara izvan granice lovnog područa.
Doslovce nekoliko koraka.

I kolega ga privuče nazad tih par metara. U to ko zavraga, naidjoše dvojica iz tog drugog lovačkog područja, vide gdje je srndać pao i da ga je ovaj vukao nazad, nazovu policiju, lovnog inspektora, i kolega dobije kaznu 1500 kn i tri godine zabrane lova. Nemilosrdno i rigorozno.
A to će doći i u ribolov.

Sent from my iPhone using Tapatalk
....nikad neče tako biti u ribolovu ... :hi: :stripii:

Sg.Pepper

Treba viditi sa fajzerom i ovima sto rade cjepiva za coronu da odmah u taj cip stave i mRibic pa se to automatski prijavi kad krocis na obalu da ne smaraju ljude sa prijava odjavama itd!
dec d vej aj lajk it....

Kugla

Šta je tu je promjene su svugdje oko nas i na to se treba naviknuti, mene to s mRibićem ne sekira, mene sekira što nemam vremena otići na koji sat na vodu, svi koji imate vremena ne kukajte već na vodu i uživajte.

joker

Moze jedno malo pitanjce.Dali je tko od vas kada je isao promjeniti uvjerenje o polozenom ribolovnom ispitu dobio ikakav racun da je platio promjenu?hmm
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Da, dobijes račun, koji nije fiskializiran ali mislim da udruge nisu ni obvezne imati fiskalnu blagajnu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

madmax

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Rap

Vidio danas kako izgleda mRibic u rukama ribocuvara.Sve je vidljivo,tko je na vodi,tko se se prijavio,vrijeme prijave ( mora biti prije bacenih udica u vodu)
Zakasnjeva prijava sankcionira se udaljavanjem....
Razumijevanje ribocuvara za starije osobe zbog uvedene aplikacije,navodno se razmatra vracanje dozvole kao do sada za odredjenu skupinu starijih ribica.

alex7777

ok a sta ce biti snama koji nemamo primjer nezelimo pametni telefon :eek: ne zbog nastale situacije nego ga jednostavno nezelim  :sha:

Rap

Zakon nalaze da se prijavit mora,a s cega (telefon,kompjuter i tko ce te prijaviti ne nalaze)