Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ako sam ja dobro shvatio ovako čitajući napreskokce ovu temu oni bi htjeli da ljudi dođu na vodu pa da pišu gdje su,kada su stigli,do kada su bili,šta su upecali i koliko toga i to sve u mobitel. Ako je tome tako nije njima dobro. Pa tko će se sa tim zahebavat na vodi? Rukama od prihrane,glista i svega ostalog ljudi će šarafat po mobitelima od par tisuća kuna,sunce blješti u ekran,nemaju pojma šta pišu,stariji pogotovo nit znaju jesu li i šta su napisali i kako to poslati. Kažem ako sam ja to dobro shvatio neće to baš ići kako su oni to zamislili. pa tko će referat pisat na pecanju a i zašto bi? Imaju čuvare pa nek oni tipkaju izvješće nakon obilaska.

Kugla

Na stranicama Ministarstva poljoprivrede ima sve o ovome, ovlaštenici prodaju dozvole putem autorizirane aplikacije (imali su i obuku  :clap2:) evo i linka gdje sve piše
https://ribarstvo.mps.hr/default.aspx?id=20

alex7777

danas cemo bit pametniji vise nas ce izvadit dozvolu vec se krece u napad  :pirate:

pajdo77

Dakle ne smiješ imati vobler sa tri trokuke,dvokuke ili obične udice. Pa šta ih onda takve prodaju

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

alex7777

Citat: pajdo77  u Siječanj 02, 2021, 08:58:10
Dakle ne smiješ imati vobler sa tri trokuke,dvokuke ili obične udice. Pa šta ih onda takve prodaju

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk
Pajdo ne se sekirat  :stripii:

pajdo77

ma Alex ne sekiram se nego na glas razmišljam. Tu ne smiješ na tri mjesta imati udice na vobleru,na špagi za bućkanje smiješ imati jednu udicu ali nejasno da li je to jedna udica sa tri kuke-trokuka udica ili jednokuka-klasična udica. Dosta toga je nejasno. Ako žele da se drži doslovce onoga što piše onda to treba jasno definirati.

Sg.Pepper

Pajdo ni do sada nisi smio imati 3 trokuke na voblerima
dec d vej aj lajk it....

alex7777

evo vam iz prve ruke dozvolu kupio nikakve mirodije nisu u igri nikakve prijave i ostale dumine samo isprintana dozvola na papir ili na pametnom telefonu potvrda i to je  :hi: BISTRO SVIMA  :bye:

pajdo77

Ma Peperu ja ni nemam voblera sem Salma za bajina,to se bacaka kad padne mrak a ja tada spavam tako da nisam u toku ali znam da sam imao nekad Rapale original od pojma nemam koliko cm i da su imale po tri trokuke. Kontam šta ih prodaju ako su nelegalne,ako im skineš jednu od te tri onda opet vjerovatno nemaju taj isti rad tj vibru na koju su testirane ako ćemo cjepidlačiti. Traže dlaku u jajetu. Zbog jedne udice si u prekršaju a tu se radi sve i svašta mimo zakona i jedna udica je ubačena u nihove stavke kao prekršaj. Ako je to najveći problem ovog našeg saveza i udruga ja sretan.

Sg.Pepper

Jasno mi Pajdo samo kazem, a nije to u cijelom svijetu prekrsaj. A dali je to kod nas dozvoljeno ili ne ebe se Rapali za Hr zakon, pa taman ne prodali ni jedan vobler kod nas, nece ni osjetit :stripii:
dec d vej aj lajk it....

Sg.Pepper

Pitanje za kolege koje su kupile dozvolu preko net-a, kakooooo? Odem ja sam na web stranicu kad tamo problem numero uno! pod odabirom dozvole imas dvije opcije: ribolovna dozvola za more! Broj dva: Ribolovna dozvola za MORE! Znaci konjina nepismena radila!
Problem broj dva stranica se rusi stalno ( znaci da nisam dosao do problema 3,4,5,6 (a znam da ih ima)!
Pa bih zamolio kolega da objasne gdje su kupili i kako?
dec d vej aj lajk it....

alex7777

ja sam na direkt kupio nemogu ti pomoci moze ti neko umjesto tebe kupit ako ide samo das podatke i perje  :stripii:

Sg.Pepper

Ne kuzim, kako direkt? Ili ako hoces posalji mi br mob-a na pp pa te zvrcnem
dec d vej aj lajk it....

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

DJ17

Molim nekog da mi objasni kako da izvadim dozvolu(obicnu, ne za PP) recimo zelim izvadit u Essekeru ? jel jednostavno kad uvatim vremena odem tamo platim i vozi kuci ili mogu od kuce? Sta da upisem,di,kako da platim preko poste ili?fala na pomoci...