Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

A valjda ti je koja kuna vise ostala od kada birtije ne rade

retfala

Haha....nekukam..samo se pitam kako su se sjetili da poskupe 40%...

Rap

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Kod nas ćeš dati pet stoja i odraditi dvije betonaže deke kod nekog šerifa,nema više košenja trave oko bajera i slično.

ĆIĆOK

Citat: maverick  u Prosinac 31, 2020, 15:11:23
Cijene dozvola u  drugim županijama , vidim imaju i stavku reciprocitet...ne znam sto to znači ..

https://epodravina.hr/objavljene-nove-cijene-ribolovnih-dozvola-na-podrucju-nase-zupanije-kao-i-neki-noviteti/
Nisam siguran ali mislim da je to nešta kao dopunsaka dozvola znači to platiš i pecaš u drugoj udruzi unutar zajednice.

maverick

Meni je ovaj dio najzanimljiviji.... :stripii:

Osim dozvole na istom prodajnom mjestu od Ovlaštenika kupujete i ostale naknade za ribolov. Prije odlaska u ribolov svi ribiči morati će imati na mobitelu ili tabletu instaliranu aplikaciju MRIBIĆ u koju će se morat prijavit svaki put kad stignu na vodu i navest ribolovno područje ili zonu, jer ukoliko se prijavi ne može započet sa obavljanjem ribolova. Također preko te aplikacije vodit će i popis ulova koji će morati upisati prije odlaska sa vode. Sve navedene podatke na aplikaciji će moći vidjeti ribočuvari i vršiti kontrolu neprijavljenih.

Read more at: https://epodravina.hr/objavljene-nove-cijene-ribolovnih-dozvola-na-podrucju-nase-zupanije-kao-i-neki-noviteti/
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Kako ici na vodu 02.01. bez dozvole za 2021?
Jel ta aplikacija vec postoji?

maverick

A ne znam...vidim da su neka drustva napisala da ce dozvole imati od 2.1 i da je samo potrebno imati e mail adresu....a ovo kod nas nitko nije ni spominjao...pronasao link na netu pa podjelio tu

ĆIĆOK

Citat: Rap  u Prosinac 31, 2020, 15:29:44
Kako ici na vodu 02.01. bez dozvole za 2021?
Jel ta aplikacija vec postoji?
Postoji. evo sad jedan moj pajdo kaže da je za probu prije sat vremena prodao sebi dozvolu i kad je sve odradio dobio je potvrdni mail da mu dozvola vrijedi do 31.12.2020 god. Trebao je to odraditi poslije pola noći tj.01.01.2021.A onda kad kupiš dozvolu imaš aplikaciju mribič u koju po dolasku na vodu upisuješ podatke:mjesto i vrijeme ribolova a po odlasku u istu upisuješ završetak ribolova i popis ulova. :violent1:

maverick

O leb te  :stripii: pa onda nam ona nova uvjerenja ne trebaju  :uf:

Rap

ĆIĆOK

Kad kupiš dozvolu i dobiješ mail sve će biti.

dravski pecaros

Ja sam pričao sa svojima u društvu dok se sve na srijedi smije se riboloviti na staru dozvolu negdi oko 10.1 sve bi trebalo raditi bez greške

Rap

Citat: ĆIĆOK  u Prosinac 31, 2020, 16:19:56
Kad kupiš dozvolu i dobiješ mail sve će biti.
Trebam li novo uvjerenje koje jos nisam dobio za kupnju nove?