Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

maverick

Mislim da idemo velikim koracima prema EU zakonima...ne zato sto smo pametni vec zato sto prepisuju i zato sto moraju. Drzava je uzela lovu i potpisala da nece kopati pijesak...valjda im je ta lova tad bila bitna da nisu razmisljali sta ce biti kasnije...
Imam par prijatelja...vojna mirovina...onda kupi motorku pa krade drva po šumi...prodaju okolo.
Pa neka nam zabrane da idemo u šumu kad smo stoka
Kampirali smo na otoku...pa stigle motorke...pocelo se graditi...
Pa neka nam vise ne daju ni to
Isti oni gore navedeni odu na Dunav...Dravu...pa love ribu i prodaju...
Pa neka nas prate kad ne umijemo bolje....
Stoka smo kako god okreneš...vecinom glumatamo kad smo u nekom drustvu...lijecimo komplekse...najpametniji smo...nepismeni smo...teško usvajamo novitete a svijet prolazi pored nas, ide naprijed , razvija tehnologije a mi kaskamo u onom drustvu u kojem smo se osjecali dobro. Danas je konkurencija i nepravda gdje god se okrenes, Da smo ostali u svijetu od prije pet godina i tom nacinu razmisljanja  do danas bi propali, ako za pet godina budemo razmisljali isto kao danas, propasti cemo opet. Tako da...ako zelis vise, brze i jače u bilo kojem segmentu moramo biti spremni na promjene. Nekad ljudi koji donose nove ideje imaju promašaje ali neke i uspiju...A ovi koji vjecno kukaju nikad nece promjeniti bas nista.
Jedan dan cijepljenje protiv corone je čipiranje...zavjera ...i ne znam sta sve ne...i onda tamo cijepe neke krkane i uhljebe i neku babu...pa sutra odmah mijenjamo pricu ...e vidis kako oni mogu preko reda a mi necemo nikad dobiti cjepivo...ma ajd u klinac...Vječno neki urac kontriramo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Brzi od Bolena.

Debeli šef

tko ga jebe. kupio smartfon. prvo instalirao mRIBIČ.
cat s52
biti će dobar za eksere zabijati kad zatreba.

šteta što ni sa hrvi nemam vojnu mirovinu, kupio bih odmah dva komada.

Darkestrah

Dorotići

Se sjećate vi kad je veliki Stipa na Dunavu pričao da je BIH zemlja budućnosti...da će nam EU jebati mater?!

Imam rodbine kod Travnika, boli me kita...taman dok tamo dođe E-ribić ima da crknem

Poslano sa mog Mi A2 Lite koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

Rap

Darkestrah

Apsolutno

Poslano sa mog Mi A2 Lite koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

No

Citat: maverick  u Veljača 13, 2021, 14:57:35
Mislim da idemo velikim koracima prema EU zakonima...ne zato sto smo pametni vec zato sto prepisuju i zato sto moraju. Drzava je uzela lovu i potpisala da nece kopati pijesak...valjda im je ta lova tad bila bitna da nisu razmisljali sta ce biti kasnije...
Imam par prijatelja...vojna mirovina...onda kupi motorku pa krade drva po šumi...prodaju okolo.
Pa neka nam zabrane da idemo u šumu kad smo stoka
Kampirali smo na otoku...pa stigle motorke...pocelo se graditi...
Pa neka nam vise ne daju ni to
Isti oni gore navedeni odu na Dunav...Dravu...pa love ribu i prodaju...
Pa neka nas prate kad ne umijemo bolje....
Stoka smo kako god okreneš...vecinom glumatamo kad smo u nekom drustvu...lijecimo komplekse...najpametniji smo...nepismeni smo...teško usvajamo novitete a svijet prolazi pored nas, ide naprijed , razvija tehnologije a mi kaskamo u onom drustvu u kojem smo se osjecali dobro. Danas je konkurencija i nepravda gdje god se okrenes, Da smo ostali u svijetu od prije pet godina i tom nacinu razmisljanja  do danas bi propali, ako za pet godina budemo razmisljali isto kao danas, propasti cemo opet. Tako da...ako zelis vise, brze i jače u bilo kojem segmentu moramo biti spremni na promjene. Nekad ljudi koji donose nove ideje imaju promašaje ali neke i uspiju...A ovi koji vjecno kukaju nikad nece promjeniti bas nista.
Jedan dan cijepljenje protiv corone je čipiranje...zavjera ...i ne znam sta sve ne...i onda tamo cijepe neke krkane i uhljebe i neku babu...pa sutra odmah mijenjamo pricu ...e vidis kako oni mogu preko reda a mi necemo nikad dobiti cjepivo...ma ajd u klinac...Vječno neki urac kontriramo...

Ne mislim da idemo velikim koracima prema EU zakonima, biti će da velikim koracima grabimo, u podređeni položaj u odnosu na tu EU ili kako kažu prvu ligu u EU.
Ne radimo to zato što smo pametni nego što smo glupi i što nas vode ovi koji prepisuju, i koji su i u školi prepisivali ili su školu jednostavno kupili
(Šef gospodarske komore "završio" neki privatni "fakultet" u Banja Luci  čija je regularnost i Dodiku sumnjiva ( 60 000 kn  na mj. plaća))
Ne vjerujem da nešto "moraju" jer ako moraš nisi slobodan.

Nije država potpisala da neće kopati pjesak, nego je netko tko predstavlja državu uzeo milijunsku proviziju za uvoz i trgovinu dok su se na veliko radili autoputovi.

Vojna mirovina nije uvijet da se kupi motorka i krade drva u šumi
Nije ni uvijet da se krade riba po rijekama i jezerima

Nismo stoka iako se prema nama tako ponašaju, i ponašati će se dok god im to dopustimo i dok god mogu

Bavimo se jedan dan nekim vlasnikom teretane,  koji je slančen jer želi raditi, a isti dan tisuće studenata se pred studentskim domom u ZG zabavlja ( vlast nema muda doći i uredovati), drugi dan je sahrana političara na kojoj je više od 100 ljudi (među njima i ministar zdravstva koji je potpisao zabranu okupljanja više od 25 ljudi)
Pekare imaju odobrenja da prodaju kavu a kafići ne.

Između tih dana teretana, kafića, cjepljenih i necijepljenih baba,  opaaa -zatvorena prije tjedan dana tvornica šećera u Virovitici i jučer, prekjučer, zatvorena druga tvornica šećera u Osijeku
Brine li netko o tome?

Ljudi su zbunjeni i nitko više nije siguran šta o čemu misli.

I dalje mislim da je cijela promjena, oko načina kupnje i korištenja dozvola jako loše iskomunicirana sa ljudima kojih se ta promjena tiče.
Potpuno je izostalo objašnjenje svrhe i smisla promjene.

S obzirom na običaje i stvarnost u kojoj živimo sklon sam misliti da je neka ekipa vidjela rupu u kojoj se može okrenuti nekoliko milijuna eura na brzaka. ( komad plastike mi je naplaćen 100 kn)

To da je nekome stalo do riba i rijeka ili da će netko nekoga pratiti, to jednostavno nije realno. Boli njih uho za nas, rijeke i ribe.

Debeli šef

malo sam zbunjen.  :sha: valjda od smartfona. na moru ne moramo prijavljivati ribolov i ulov?
baš zgodno. zašto?

pajdo77

Bit će da je do toga Šefe što oni u društvima imaju Barbe a mi Baje.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

No, mozda je kod tebe drukcije, ali u mom okruzenju je poprilicno onako kako sam naveo. Svidjalo se to nekom ili ne, nasao se netko uvrijedjen ili ne. ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A izvjestaj u temi...Bio sam na pecanju od sad moze biti i u ovome obliku :stripii:

upload image to url

No

Citat: maverick  u Veljača 13, 2021, 19:10:32
No, mozda je kod tebe drukcije, ali u mom okruzenju je poprilicno onako kako sam naveo. Svidjalo se to nekom ili ne, nasao se netko uvrijedjen ili ne. ...

Ma sve  :ok:
Razmijenjujemo razmišljanja

pajdo77

Bi li me netko prosvijetlio šta znači "očevidnik",ja hebeno čitam i ne vjerujem. pa dokle su neki došli da ni vlastiti jezik ne znam. Tu izmišljenicu do danas nisam čuo.

No

DEFINICIJA
služb. utvrđivanje činjenica i okolnosti neposrednim opažanjem (ob. nakon kažnjiva ili za to sumnjiva djela)   :stripii: :stripii: