Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Citat: Djoka  u Veljača 15, 2021, 17:28:19
Kolko smo postova napisali u ovoj temi na forumu a i opcenito FB,uzivo... i kolka se prasina digla oko gluposti s dozvolom (koju legalno platis (ne malo) 500kn i drzis ze svih propisa i opet izmisljaju nesto novo) da smo se toliko svi skupa s HSRSom zauzeli oko borbe s krivolovcima (najvise strujom) imali bi u HR Ebro...bila bi na vodi uzivancija...jbg. :icon_scratch:
Nije li drzavna 100 a ostatak do 500 od udruge,zajednice?!

DJ17

Valjda je tako, al ne bitno... i da je 1 000kn godisnja dozvola ja bi je opet izvadio ocu da idem na vodu kad god imam vremena i da tamo uzivam i opustim se, ne patim od besnih auta,nekretnina,provoda-izlazaka tako da mi nije problem reskirat lovu za ono sto volim-pecanje,kupanje Dunav opcenito, ali kad sve pogledam ispadnem budala sto se trudim promenit neke bitne ali ne moguce stvari...

joker

Reko danas kad udem ima novosti.Alex kupio smartphone i te stvari ali nista.iskreno netreba se sekirati u vezi toga drzat ce ih 1-2 mjeseca i to ce proci kao i sve novotarije do sada.bit ce uzivaj i pecaj kao i do sada.da bar skupljaju podatke i nakon godinu dvije naprave statistiku koliko je ljudi puta islo na vodu a uhvatili govno pa da se malo pobrinu i poribe i da vide koliko su opustosene vode a redovno se provode koje kakva istrazivanja na rijekama i ostaje samo na statistikama i niko nepokrece konkretne stvari da danas sutra mogu unuci i djeca pecati i vidjeti ribu uzivo a ne na tv.ove godine su madari kod nas tu blizu mene poribili dravu sa 25 tona smuda i 20 tona sarana.nebi se nasi malo ugledali na njih.uhhh ja malo otisao u stranu s pisanjem.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Kako cujem, mRibič i nije tako naivan, bar kako su oni sebi zamislili. On ce biti i početna točka za gospodarsku osnovu. Ako sam ja dobro skontao...recimo prijavimo se a ne unosimo ulove oni ce smanjiti godisnju kvotu...Ne znam koliko iznosi za ovu godinu ali dopustaena kvota za izlov na Dravi je tu negdje...oko 30-40 kilograma ako se dobro sjecam..Znam da je jedan dobar som popunjavo cjelogodisnji ulov...
A sto se tiče Madjara...nadam se da ce nesto od te ribe doci i do nas...jer nasi to nece napraviti nikad
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

Znam Meverick da nasi nece.ali i ovo sto su pustili bilo je smuda od 35cm do 3kg.ali koliko sam ja malo pratio balkanci su nosili sve poneki i po 300 kom tih najmanjih bilo zalosno za gledati ali valjda ce vise doci sve na svoje i da napokon krenemo napred.a gle dosta te ribe ce se rasiriti po dravi i vjerovatno ce doci i do vas ipak smucko ima jakooo velike migracije.cak po mojim izvorima madari su i 2019 pustili odredenu kvotu ribe u dravu.ipak oni koliko toliko brinu o tome.

alex7777

Citat: joker  u Veljača 15, 2021, 20:10:27
Reko danas kad udem ima novosti.Alex kupio smartphone i te stvari ali nista.iskreno netreba se sekirati u vezi toga drzat ce ih 1-2 mjeseca i to ce proci kao i sve novotarije do sada.bit ce uzivaj i pecaj kao i do sada.da bar skupljaju podatke i nakon godinu dvije naprave statistiku koliko je ljudi puta islo na vodu a uhvatili govno pa da se malo pobrinu i poribe i da vide koliko su opustosene vode a redovno se provode koje kakva istrazivanja na rijekama i ostaje samo na statistikama i niko nepokrece konkretne stvari da danas sutra mogu unuci i djeca pecati i vidjeti ribu uzivo a ne na tv.ove godine su madari kod nas tu blizu mene poribili dravu sa 25 tona smuda i 20 tona sarana.nebi se nasi malo ugledali na njih.uhhh ja malo otisao u stranu s pisanjem.
nije Alex kupio smartphone sa laptopa sam se prijavio  :stripii:

joker

Hahaah ma znam malo reko da razbijem monotoniju.al vidjeti ces nece biti to neka tlaka.kod mene su se ribocuvari tek naviknuli na fiksni bezicni telefon a ovo im je space shuttle.kad smo se isli slikati za promjenu uvjerenje lik izade iz fotoaparata na tabletu i nezna ponovno uci ma pisurija ziva.tak da ja se nesekiram nimalo jer nevredi da se sekiram oni su zacrtali svoje.

maverick

U tijeku je da se organizira neki kontejner, kao one stare budike...s prozorom...onako kao šalter. I to ce se staviti na spust , u Aljmasu....Alexa se toliko izvještio s tim prijavljivanjem da ce on to raditi usluzno za ove koji odlaze svakodnevno na vodu..i na povratku ce upisivati ulove ...tako cemo bar imati informaciju iz rve ruke radi li riba ili ne  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Koliko vidim na slici Alex je nešto krupniji čovjek,nisu za njega ti mobiteli bez tipkovnice,ima garant prste ko debrecinke  :stripii:,daj ti nešto da je tipka ko pločica u kupatilu i rješen problem  :rofl2:

maverick

maverick

Mornar Popaj

Bio danas malo do Dunava, prvo me obišla policija, pa pola sata iza njih i ribočuvar. Pregledao dozvolu, pita me što se nisi prijavio? Reko mu da nisam uspio skinit aplikciju, aj bok i dovidjenja.
Nije pravio problem oko toga.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

Danas skinio aplikaciju i pokušavam se prijaviti ali mi izbacuje grešku: pogrešno korisničko ime ili lozinka.

Imam dvije dozvole i ne prihvaća mi nijednu prijavu

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

crni74

Kad ukucavaš zaporku obavezno moraš prvo upisati HRV i onda ide broj zaporke. Ako to nisi tak delal onda ti je to razlog zakaj ju ne prihvaća.

nekinho

Citat: Mornar Popaj  u Veljača 24, 2021, 21:57:03
Bio danas malo do Dunava, prvo me obišla policija, pa pola sata iza njih i ribočuvar. Pregledao dozvolu, pita me što se nisi prijavio? Reko mu da nisam uspio skinit aplikciju, aj bok i dovidjenja.
Nije pravio problem oko toga.

Jesi pecao na svom mjestu? Bilo štogod od ribe?