Nova godina nove želje

Autor maverick, Prosinac 31, 2020, 12:37:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Vidis ova pajdina ideja nije loša...skupimo neku lovu i sami poribimo...s šarančicima i smudjevima...kontam da to nije toliko ni skupo...Mene bi onda samo mucilo ako ta "nasa"riba odpliva do Pajde pa je on ulovi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

Citat: maverick  u Prosinac 29, 2021, 08:49:06
Vidis ova pajdina ideja nije loša...skupimo neku lovu i sami poribimo...s šarančicima i smudjevima...kontam da to nije toliko ni skupo...Mene bi onda samo mucilo ako ta "nasa"riba odpliva do Pajde pa je on ulovi  :stripii:
..... ništa od toga ako te uhvate krivično odgovaraš za ne ovlašteno poribljavanje . bilo je slučajeva gjde su mlađ iz barica u kantama prebacivali u dravu ....jedva se izvukli bez prijave .

šajzika

Manja kazna ako krades ribu nego ako poribljavas.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ja bi tu mlađ čuvao bolje nego tata smuđ. Upecat ju i tak za koju godinu nebi znao ko što ni danas neznam tako da bi to bilo najbolje istrest tu kod mene

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Ne smiju se stavljati ni gnijezda...pa...radi se svasta...Ali sad mi onako pala ta ideja...skupi se nas desetak...damo koju kunu i kupimo sami mlađ i netko pusti...ono netko da ne bi nitko bio kriv itd itd...Ovo je samo razmisljanje naglas...Mozda bi se tu nasao i koji ozbiljniji sponzor itd itd...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Ne može nas nitko natjerati da mislimo svojom glavom, ako mi to ne želimo.

Ili što jedan moj prijatelj veli - ako se služiš tuđim mozgom za vlastite misli, onda se u svoj useri.

Dugo je trajalo i traje- do kada će ne zna se

Valjda dok se želje ne obznane

miha

Eto ide kapa na poklon u petrijevcima kad se kupi dozvola ide još 35 kuna za plastificiranje dozvole .... dobro je naka je kape ...bit će to sve uredu ... :ok:

Dunavski vuk

Meni je veeelika zelja oterat iz uprava ove pohlepne starčiće, i promjenit sve...od vrha ljudi, do razno raznih prava i slično, da se bar malo pokrene nešto...a dokle god su koje kakvi lončari,opančari i ljudske zajebancije tamo po uredima od toga ništa..da ne spominjemo ribočuvare i ostalo.. stoga ljudovi ove godine platim 800kn i lovim jošavu,mlinac, borovik.. živili vi meni 105 pa opet

mossi

Ono što bih zaista želeo ne smem ni pomisliti, a kamoli napisati.

Ostaje mi da želim 100+ izlazaka.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Citat: Dunavski vuk  u Siječanj 01, 2022, 09:12:47
Meni je veeelika zelja oterat iz uprava ove pohlepne starčiće, i promjenit sve...od vrha ljudi, do razno raznih prava i slično, da se bar malo pokrene nešto...a dokle god su koje kakvi lončari,opančari i ljudske zajebancije tamo po uredima od toga ništa..da ne spominjemo ribočuvare i ostalo.. stoga ljudovi ove godine platim 800kn i lovim jošavu,mlinac, borovik.. živili vi meni 105 pa opet

Bas si ih dobro nabrojao...i to s malim slovima jer za velika i nisu ... :clap2:

Dunavski vuk

Citat: maverick  u Siječanj 01, 2022, 12:31:28
Citat: Dunavski vuk  u Siječanj 01, 2022, 09:12:47

Bas si ih dobro nabrojao...i to s malim slovima jer za velika i nisu ... :clap2:

Onda se slazemo i djelimo isto misljenje...točno im treba hračnit po sred face svaki put kad ih vidiš

pajdo77

Naši kažu... Daj pet stoja na svakih par km vode i ništa ne pitaj.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

šajzika

Vidis da gdje ima volje , ima mogucnosti i rješenja.

Ne bi se  ljutio platit 100 200kn nadoplate za npr  dravu i gornje podunavlje. Ta druga me bas onak, bode u oči
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

Kako se sve više širi glas dozvola  za iduću godinu će 99% ići na 700 kuna ..