Čizme za zimski ribolov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 01:13:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

milan-so

Nije davno pisano u temi, ali bliži se zima pa ...
Moram uzeti nekakve čizme, ništa još nisam našao ...
Dajte iskustva posle korištenja gore navedenih ...
I da, da li je neko video ili probao ovo?

http://www.carpologija.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1408&category_id=15&option=com_virtuemart&Itemid=2

Tićo

Ne izgledaju loše, jedino im je malo boja  :love7:

milan-so

Šta fali boji, pravo boja za dečake  :icon_biggrin:

Greys

E tu je sad zavrzlama, da li uzimaš cipele, ili klasične čizme?
Ako uzimaš čizme, dobar dio ekipe sa foruma ima čizme od eva pjehe, uz koje dobijem i kao čarape (podstavu) i deklarirane su do -50C ili -30C u drugoj varijanti, i dođu oko 40eura. Jako su dobre, i nećeš se smrzut, a uvijek ih možeš nositi i ovako u ovo vrijeme, jer makneš podstavu, i budu kao klasične.
Osim njih uzeo sam si i Prologic Max4 Polar Boots, ali iskreno, još ih nisam pravo ni nosio  :icon_biggrin:

maverick

sve te cizme imaju manu ako se puno koriste onda su i kratkotrajne, ako je u pricu ukljucen i izlazak iz camca i lozenje vatre u njima onda jos puno krace traju...od eve su meni najbolje jer sam stalno u camcu i odlicne su a nisu skupe...e sad ovih za sminku imam 4-5 pari pa ih mijenjam pa dosta duze traju....ove kao slike uvijek imaju problem spoja gume s drugim materijalom...tu pucaju, na pregibima pucaju....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Nosim broj 42, čizme 43/4, zainteresovan sam za te od eva pene pa me interesuje da li su te od -50 veće od onih za -30C ?

Tj da li se u  njima može voziti auto?

Darko

nemožeš ni u jednima vozit auto , čizme su iste samo je razlika u kvaliteti ( debljini ) uloška
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

maverick

Imao sam zimus automatika i mozes, ali ne smijes voziti u njiima duze od 5 minuta jer se u autu noge uznoje, pretople su...ja ih nosim pored i obucem tak kad dodjem na sam vez
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

dok nepadne temperatura ispod 3 stupnja ja svoje ni nenosim  :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

mossi

Jel ti problem sledeći put da ih poneseš da ih vidim uživo?  :help:

Greys

Dogovoreno, samo me podsjeti

Harley

Kupio prije par godina u USA Le Chameau sa neoprenskim uloscima, cca oko 110$, najbolja obuca za zimski ribolov koju imam, za suho vrijeme Timberland Pro, za sumske radnike, isto super.
Living your dreams, do not dream the life

sandra

Ako nekome treba..
Lemigo let mi go!
eksluzivni uvoznik i disributer za čizme Sportski ribolov d.o.o.
info@sportski-ribolov.hr ili www.sportski-ribolov.hr
  :hello: