Čizme za zimski ribolov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 01:13:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Surikarn

mossi

Verovatno su zato ronilačka i surf odela od neoprena.  :icon_thumright: :toothy2:

kova

^
Postoje i Suva i "mokra" ronilachka odela,  :thumbsup:
Pozz
PS
Adminima, pod hitno updejti smajlija,

U vezi chizama i poludubokih. U Metrou kupih poluduboke HTZ - Laguna Worktime. Babaroga za 37 Eu. Po svim EU propisima, a udobne kao Batta cipela,i voznja u njima je zachudjujuce dobra, he he

marinela

Citat: Surikarn  u Prosinac 17, 2012, 10:23:50
Citat: marinela link=topic=65.msg66 :icon_thumright:29#msg6629 date=1355729238
Moje su iste takve Elvitonove i jučer su mi se noge smrzle.Razočarana sam,drugi puta nosim neoprenske čarape.
Neopren je zastita od vlage...a  cizme oblozene krznom sa nutarnje strane + vunene carape su zastita od hladnoce :icon_thumright:

E onda drugi puta kombiniram cijene čarape ispod neoprenskih i nema greške
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

mossi

Klasično mokro neoprensko odelo, greje pre svega debljinom!
More i reke su hladne na većim dubinama, za tople vode 1-3mm za hladnije 4-7mm. Za jako hladne vode, suva odela.
Ovaj savet - samo za mokra odela, kad je jako hladno onda se lepo upiškiš, a onda fino!
Pogotovo ako roniš u tudjem odelu!  ::)

:occasion14:

Surikarn

Citat: marinela  u Prosinac 17, 2012, 13:37:25
Citat: Surikarn  u Prosinac 17, 2012, 10:23:50
Citat: marinela link=topic=65.msg66 :icon_thumright:29#msg6629 date=1355729238
Moje su iste takve Elvitonove i jučer su mi se noge smrzle.Razočarana sam,drugi puta nosim neoprenske čarape.
Neopren je zastita od vlage...a  cizme oblozene krznom sa nutarnje strane + vunene carape su zastita od hladnoce :icon_thumright:

E onda drugi puta kombiniram cijene čarape ispod neoprenskih i nema greške
Pazi kad to sve obuces da ti nebude pre tjesno jer ni to nevalja,jerbo zaustavlja tj.usporava cirkulaciju... Inace moj br. je 46 ali zimske cizme su mi od 1,5 do 2 broja vece bas iz tog razloga da mogu navuci vise carapa a da mi ne bude tjesno.   

Lomnica_city

Pitao sam jer vlaga nije isto sto i voda, ali ocigledno neoprenu jeste, a odbilo me od neoprenskih carapa kukanje pojedinaca da im se noge preznoje u njima, i posle nekog vremena se znoj ohladi i bude kuku lele, zato kod mene vunene carape caruju!

Surikarn

Ma i ja ih imam i nevidim im veliku svrhu u mom ribolovu...jedino od neoprena carape koristim u ronjenju zbog vrste peraja koje koristim,ali to je sad druga prica...

maverick

baljezga...jedino u neopranu dobijem znojnu nogu  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Malo zima popustila i odmah ode tema u zaborav .  :sleepy1:
Malo da ponovimo gradivo . Jer bit če još temperatura u minusu .
Malo sam se ponovio ovim nižim gojzericama od eva pjene isti materijal ko i čizme . U čizmama poludiš od topline ako nema minusa . Danas bio u njima na čamcu , lagane , tople , udobne , nisu glomazne kao čizme .  :thumbsup:

Darko

izgledaju odlično , gdje si ih kupio i koliko love ;D
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rajo

380 kuna

http://www.maturus.hr/gdje-smo/

Deklarirane kao do -30 . Još su lakše od čizama  :hello2:

Juzba

Sad moram i takve nabaviti :toothy9:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Darko

ako su lakše od čizama onda ih neosjetiš na nogama :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

mene presjekle one cizme...ali stvarno ako nije minus ...nema potrebe za njima...znoji se noga...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"