Čizme za zimski ribolov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 01:13:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

a moracu ih ovih dana kupiti...a mozda netko ide u tom pravcu pa skocim da kupim..a i zeni treba dva tri dana da prozvace novi sonar koji dolazi danas... ;D tako da cu se mrznuti jos koji dan  ::)
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Ja nosim 45 pa sam uzeo 47 i odlične su ;)
Moje su došle iz dojčlanda, Hemingwayeva pošiljka.
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

genjura

a kakve su one zelene cipele  za -30C°:380,00Kn, da li ih neko koristi  a i one čizme   Yeti -30 C: 300,00Kn???

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Citat: genjura  u Studeni 20, 2012, 18:09:35
a kakve su one zelene cipele  za -30C°:380,00Kn, da li ih neko koristi  a i one čizme   Yeti -30 C: 300,00Kn???
Pogledat ću ovih dana pa napišem dojmove . ;D

Darko

brojevi su malo manji , ja sam uzeo 2 broja veće
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Darko

rajo ti stavio link , firma " Maturus " iz Ivanića
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

ma vidio , mislio sam da netko ima tu blize nama

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

jura

maverick

jura

Da ja uzeo tamo, samo nemoj gurati noge u zamrzivać makar poznavajući tebe ti moraš provjerit ;D

maverick

otici cu ovih dana do njega ..i bez guranja..obecajem  ::)

Rap

U žabici ih ima od prošle godine  8)