Čizme za zimski ribolov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 01:13:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Ne hodam puno, samo koliko se krećem po čamcu...

Daj neki link za te lemigo da vidim o čemu se radi...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Pa tu je sad možda malo i marketinški trik...

Ne vidim da piše da održava temperaturu stopala do -30/-50, već da materijal zadržava fleksibilnost do navedenih temperatura...

Iskreno i -30 je teorija za mene, nego me uvek nerviralo kad napišu do -20, a noge se ukoče na -5 posle par sati...

Verujem da su ove tople, viđao sam već po forumima da ih hvale...

Vidim sad na nekom sajtu da ima nekih lemigo koje su i pristojnog izgleda, jedino što su sve do -30...

Jel ima značajne razlike između tih i ovih -50...?

maverick

Ima razlike...deblji djon...ulozak...i toplije su ove do -50...Da se razumijemo nisam ni ja bio u njima do vise od -10  :stripii: ali dosta sam zimogrozan i puno ulažem u tu zimsku odjecu...uvijek mi je hladno i uvijek moram biti toplo obucen..(nisam kao šajzika)  :stripii: i ugodno je sjediti 5-6 sati u njima....plus sto su jako lagane

pajdo77

Globalno zatopljenje a vi ulažete u čizme,sandalice dečki,zimske sandalice kupovat :stripii:

alexdja

maverick

Nje tad bilo kad sam uzimo te od -70...ali su svakako stavka kad ove odu u klinac...a pajdo se sam smije..ne treba mu ovo ne treba mu ono...vidicemo tko ce kome na kraju cvijece nositi  :stripii:

alexdja

Ma samo da ne bude:

:stripii:

pajdo77

Kako sam ja smrzut ko govno meni bi dobro došle takve jedne makar i da drže na minus deset a one neopren rukavice su mi broj jedan za kupovinu ako mi djed-mraz doturi koju kunu. Ne znam im cijenu ali i najjeftinije će biti dobre. Ne mogu blinkati u ovim vunenima,nakvase se pa je još gore nego da ih i nemam na rukama.

joker

pajdo ja ti nisam bas zadovoljan s tim neopren rukavicama u njima me jos vise zebu prsti u vunenima mi je bolje sam ih moras skidati kad mjenjas varalicu.ja samo namazem s kremom ruke i to je to a i mlad sam jos pa je cirkulacija kolko tolko ok.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Jokeru ja sam nagreco pedeset a od toga gotovo trideset radio u vodi,gumene čizme i mokre noge pa zato gledam da mi nekako ruke budu tople. Ne znam jel te neopren rukavice pomažu šta,dosta njih je pokupovalo takve a jel griju nemam pojma,kada ih nemam. Uglavnom u vunenim mi se smrznu prsti,probat ću ih namazati poput tebe kremom,ako ni to ne pomaže onda ga *ebi,nosiću brener na pecanje pa njime grijat šapice.

baka

Namaži se ti iznutra i onda će te biti baš briga jel grize ili ne  :bye:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

mlb

Pajdo gurni ruke u gaće , odmah će se i krvotok pojačati! :stripii: :stripii: