Čizme za zimski ribolov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 01:13:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Ko ima žetona :hi:... Noge tople i suve sa njihovom obucom, teško se može pogrešiti...

maverick

Lijepo to izgleda,ali više mi se čini da su za hodanje a ne sjedenje u čamcu.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Dobro krzno imaju unutra, trebalo bi da rade posao... Mada i za one SG Boat nemam ništa lose reci...  Raspale se jesu ali odradile pošteno... Kap kiše ne propuste ni tako raspadnute...

maverick

Kako god...čizme su svakako najbitniji komad ribolovnog pribora....bar meni  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Bez dileme...

Eto toga vrlo brzo, da će trebati...

No

Traže se  Lemigo Vermont 877 EVA, zna li netko gdje ima.

Može i one -50

Harley

Može i veličina br.50, ako negdje ima.
Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Harley! Jesi ti nekad kupovao peraje

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Harley

Jesam, dok sam ronio za školjkama
Jedino sam u Americi mogao kupiti obuću svih modela za sebe.

Slave

Isto sam zeleo baš taj model "Lemigo Vermont 877 ", posle 2-3 nedelje ne uspešnog traganja sam odustao. Bar ovde u SRB ih nema. Kupio sam te -50 i njih sam jedva našao jer nosim broj 45 a stao sam u broj 47  :uf:

tutnja

Imaju talijani, cijena mislim žešća

https://www.cacciashop.it/gb/stivali/15158-lemigo-vermont-877-eva-lemigo-8058276209704.html

Na ebay.de imaju samo modele Grenlander i Arctic (-30° i -50°), ali i cijene puno ugodnije.

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Harley

maverick

Nisam pratio u zadnje vrijeme, razlika Artic i Vermont je neka znacajna ili...

Slave

Model Vermont je do -70, imaju još veću izolaciju ali su i kabastije naspram Artic modela koji je do -50. Po meni nije neka značajna razlika.

maverick