Čizme za zimski ribolov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 01:13:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

vječna tema i dilema...šta preporuciti covjeku kojem je stalno zima po nogama...prije godinu i nesto kupio one cormoranove ...raspale se...sva sreca pa sam u njima prehodao dva kilometra ukupno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

za izbjegavanje  ;D mada Tonyc ima slicne koje je kupio u Os, a ja sam svoje kupio u srb...jer bile su puno povoljnije...i njegove traju a moje su se raspale..rj je uzeo iste ovakave samo plici model...pukle mu prvi dan kad ih je obuo

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

genjura

šta je sa onima od robinson-a termo do -35  nemam slike . dal one valjaju ako znaš o čemu pričam?
mislim da su ove ali nije 100% sigurno jedino tu sam sliku našao

mossi

maverick

a koliko kostaju te robinsonove...a koliko se sjecam rajo je imao neke gumene ali do minus dosta

Juzba

Imam iste ovakve dvije godine........odlične, jako tople i još uvjek čitave
mada sam svoje platio dosta manje od ove cifre

http://www.njuskalo.hr/ribolov/ribicke-cizme-50-c-oglas-2131919
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Darko

i ja imam iste takve kao juzba , još uvijek odlične :)
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Darko

dok možeš radit sa strunom dobre su , na -5 i više neidem na vodu
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rap

mossi

Da ne proširujemo temu, kratka informacija.
Roba iz Cabelas ili BasProShopa stiže u Srbiju za 10-20 dana, kako kad.
Poštarinu UVEK odabrati običnu nikako AIRMAIL, FEDEX i sl. (barem za nas u Sr.)
Poštarina je minimum 25 dolara ili 25% na robu preko 100 dolara.
Tako da se narudžbina ispod 100 dolara baš i ne isplati, jer ga ubi poštarina.
Na iznos robe plus poštarina u Srbiji obračunavaju nekih 32% carine, PDV-a i neke sitne takse.  :( ::)
U dobra vremena 100 dolara robe je na kraju izlazilo 105-110 EURA, a danas 130-140EUR-a.
Tako da se nama u Srbiji ne isplati internet nabavka iz USA.
Mi nemamo ni PayPal.. pa je sve dosta komplikovano.
U svakom slučaju imao sam preko 10 ozbiljnih narudžbina iz Cabelasa, pa i dvoje čizama!  :)
Kvalitetne gumene čizme od 100+ dolara sa 1400+ izolacijom su mama!
One od 2000 izolacijom su bukvalno za arktik, glomazne su i nisu baš praktične.

Rajo

Jedino u čemu nisam osjetio zimu pa čak ni nakon 8 sati na minus 15-20 , ustvari od jutra do mraka . Koštale nekih 300 kn mislim , sitnica u usporedbi koliko su dobre . Ove su do -50 mislim . Kod kupovine uzeti broj veće .