Hidraulični volan

Autor maverick, Kolovoz 23, 2021, 11:55:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ovo je jedina stavka na čamcu gdje nisam poslušao pametnije i nisam ga ugradio. Sad vrtim kao da vozim kamion s onom kuglom, ali ne novije generacije vec ono nesto tipa sto su vozili Pajo i Jare  :stripii: Tko je ugradjivao u skorije vrijeme, ima li tko iskustva s tim...gledam cijene po netu...penje se to do pristojnih novaca...Mislim na cijeli set...Vidim da ima i raznih velicina it itd. Ovo mi je svakako projekt za zimu pa da se opremim dok je vrijeme
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Pričali smo, pokazao sam Retfali kako je kod mene.. sa dva prsta se vrti volan, bestežinski..
Komande iste kao za F25, tj iste namontirane od prvog dana! 10-11 godina..
Sve original, ali nema velikih uglova sajli..  :ok:

Hidraulika, skupo i samo ako ne može drugačije da se provuče..  :icon_scratch:

maverick

Moze drukcije ali to iziskuje neke druge rupe koje ne zelim na čamacu  :stripii: Malo ja dramatizam kad pricam o tome....ali to je izlika da kupim hidrauliku  :stripii: Mada s postojecim stanjem nisam zadovoljan i rado bi mjenjao. Gledam te setove...skupo je ...mozda ima neka opcija da ne moram bas izbaciti nepunih milju eura...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Na kraju ces dat milju i kupit kvalitetnu.Brljanje a da traje nece te zadovoljit  :)

maverick

Pa vec sam se jednom zeznio s ovom mehanikom...s hidraulikom necu...platim koliko moram da bude ok :uf:

Rap

maverick

Da...ja nemam nikakvih iskustava s tim....Jednom sam samo  vozio na moru gliser s tim ali nisam obracao puno paznju na taj dio...Zanimalo me kako se ponasa cijeli taj sklop na niskim temperaturama...

Rap

Vozi se cijelu godinu al na moru mema bas minusa

jurajurajura01

Citat: maverick  u Kolovoz 26, 2021, 12:28:26
Da...ja nemam nikakvih iskustava s tim....Jednom sam samo  vozio na moru gliser s tim ali nisam obracao puno paznju na taj dio...Zanimalo me kako se ponasa cijeli taj sklop na niskim temperaturama...

Hidraulicno ulje koje je jako fino i tekuce ko voda izgleda, borna cijelu zimu i to par godina camac vani na minusu nikakih problema