Shadow shad rap

Autor Sg.Pepper, Rujan 20, 2021, 16:06:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Jel bacate ove modele?
Rijetko koji vobler me ovako kupio kao ova serija!

dec d vej aj lajk it....

SMT

Taj prvi sa slike u toj boji lovi… i to sasvim pristojno… Za jednu Rapalu je dosta kvalitetno i čvrsto napravljen… po kvalitetu pomalo podseća i na japanske voblere, sto je ok… Iznad nekog Rapalinog standarda pojedinih modela…

Ipak, ono u prvoj i drugoj rečenici je najbitnije :hi:

Sg.Pepper

Meni su se 2,3 i zadnji najbolje pokazali (vjerovatno zato sto volim tu boju pa nekako najvise vjerujem u nju)
dec d vej aj lajk it....

maverick

Ni nemam te... :sha: otici cu ovih dana i kupiti da isprobam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Imao sam deepa, ovog sa tri udice. Sve kedere je uspeo da otera i to više puta. Za tri sezone ni jednoh fckn bucova, a kamo li smudja nije video. Kažu da pucaju ako se stisne. sa dva prsta, zato pažljivo.
Naidju krize, drukcije grize...

Gremlin

Eto, sad i ja moram da kupim par komada za probu...samo me bacate u trošak...

:crybaby2:

madmax

Trgovine na aparatima, nakon objava na forumu

ĆIĆOK

A ja ih parkirao jer mi se nisu pokazale baš nešta.

pajdo77

Pa znaš di stanujem

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Sg.Pepper

Na prvom pecanju se nisam proslavio, onda sam skontao kojesta i sad su nezamjenjivi!
dec d vej aj lajk it....

ĆIĆOK

Citat: Sg.Pepper  u Rujan 21, 2021, 11:52:19
Na prvom pecanju se nisam proslavio, onda sam skontao kojesta i sad su nezamjenjivi!
Brateeeeeeeeee reci tajnu inače idu Pajdi. :whip2:

pajdo77

Ma zahebavam,samo ti Ćićok udri. Ja ih nemam puno al ajd nek onaj koji ih ima vagon zna kad kojeg bacat. Ja bi se tu pogubio ili mjenjao svakih par minuta pa onda najmanje pecao

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Sg.Pepper

Lagano kvrckanje po kamenu pa pustis da ispliva pa opet! Shad polako isplivava a onaj dugacki lagano tone!
A u limanima i kontra tokovima jerk jerk pauza! Lupali su mi ko struja! Doduse nisu bili veliki al covjeka veseli!
Bitno je samo da ga pustis da izranja! Dobivao sam ih i na konstantno motanje al slabije!
dec d vej aj lajk it....

SMT

Citat: ossa  u Rujan 21, 2021, 04:55:53
Imao sam deepa, ovog sa tri udice. Sve kedere je uspeo da otera i to više puta. Za tri sezone ni jednoh fckn bucova, a kamo li smudja nije video. Kažu da pucaju ako se stisne. sa dva prsta, zato pažljivo.

Rapala je brend… Brend br 1 za ribolov smudja na ovim prostorima, a verovatno i još po nečega… Šta god drugi proizvodjaci ponudili i šta god drugi ribolovci rekli… Uvazavam razlicito mišljenje svakako ali bih tesko promenio svoje…

Ljudi mojih i tvojih godina znaju šta su udarni modeli Rapale… Teško će oni sa bilo kojim modelima dostići lovnost, nekih koje su mnogo davno napravili… Vreme će pokazati… Drugi “ problem” smo mi ribolovci i naša znatiželja, volimo probati novo ili sl… Obično u svakoj Rapali trazimo, SSR a u stvarnosti nikad to nećemo naći… I sam iz znatizelje uvek probam nesto novo ali se uvek vratim na provereno, pre ili kasnije :hi:
Kao i kod svakog proizvodjaca koji dostignu vrh u necemu, oni sa novim modelima idu u širinu… Višlje ne mogu od onoga sto imaju…

Ako se priča svede na realno, za vrlo uspešan ribolov smudja možeš da imaš 5-10 voblera na terenu koji poznaješ…