Troling na rijekama, kako i s čim

Autor Gremlin, Rujan 25, 2021, 19:39:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ma kad moraš natandrčit još jedan motor gore to je zahebancija. Akumulatori skupi,teški,za lamu opet daj drugi kanister jer joj treba mješavina. Ne valja nikako.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Gremlin

Trolling sa elektro-pentom može na jezerima, da Dunavu nema trika da vuče 3-5 kmh na sat uzvodno koliko je potrebno za trolling.

Taj motor je samo za jigg-ovanje da te drži na jednoj poziciji preko GPS-a, ili da polako otpušta i usporava da možeš lepo da pretražiš teren.

Znači mora glavni motor, nema druge - što realno nabija radne sate, ali ko voli to mu je.
Kolega iz marine i ja, kupili zimus u Februaru nove Yamahe, on je prošle nedelje imao 320 radnih sati, a ja 59. Doduše, on je u penziji, i gotovo svaki dan je na vodi, i uglavnom trolla.
A što se tiče "gareži", meni do mesta za trolling treba 5 km, taman da mu dam gas da sve to izduva, mada jeste EFI.

Evo i nekog sitnog ulova od subote, naravno sve vraćeno u Dunav

:occasion14:

pajdo77

Ameri na taj troling klepaju smuđeve. Dole neka žica gdje je niže na njoj valjkasto olovo a gore na karabineru varalica po izboru. Tako ta žica drlja po dnu a varalica ne zapinje. Ima na jubitubi videa o toj tehnici hrpa. Mislim da se zove Bottom Bouncer. Jednostavno za napraviti,lovno koliko vidim a ne gube se varalice. Bolje ne može.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Na to sam mislio