Dragon

Autor No, Listopad 06, 2021, 06:53:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Citat: SMT  u Listopad 06, 2021, 08:13:44
Imam priliku videti i gledati taj čamac na vodi, i jedan i drugi, to je sve 5, nema tu sta dodati ili oduzeti… Ozbiljno ozbiljna priča, momci su to “sklepali” kako treba… Mislim i da priča ide u pravcu inostranog tržišta…

Ja sam neko ko je ljubitelj KS u bilo kojem vozilu, obliku ili kako god… Taj camac kad prodje, zvuk koji ostavlja ta Yamaha, meni je to brutalno… :hi: Najezim se…

Grmljavina ozbiljna :hi:… Kao da ima 4 Akrapoviča…

Dođje mi posle moja Honda kao usisivač… Najradje bi veslao, da ne palim…
Nisu li se momci rijesili tog camca i presli sa 300 na 115 ks

SMT

Nisu… imaju oba čamca… 300-tka je stalno na Dunavu…

Gremlin

A koliko može da razvije ta aždaja ?

:stripii:

Ivan Borojević

Zavisi dal' su mlađi ili stariji dal' imaju svoje zube ili umjetne da ih ne pogube u Dunavu. Sve zavisi od dna, takvi motori se ne stavljaju na tabanaše već na V dno da režu valove a ne da šamaraju po površini i da se iskrive. Vjerojatno idu preko 150 kmh.

maverick

Taj je s V dnom...i mislim da idu nesto preko 110...ako se ne varam...SMT je pričao s njima ...Brzine nakon 70 km/h traze nesrazmjerno puno KS da bi jurio s nekom brzinom...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Sve je to lepo, ali...
Ovde kod nas u gradskoj zoni je svaka vožnja takvom brzinom, posebno noću, čist ruski rulet...
Naletiš na bure ispalo sa splava, i mrtav si, i čamac i motor su mrtvi...
Evo šta se meni desilo pre 3 godine u jednom noćnom povratku sa pecanja, a čak nisam vozio brzo, čuo se lagani udar, a štetu sam video tek ujutro...

:crybaby2:

Rap

Citat: maverick  u Listopad 09, 2021, 21:10:50
Taj je s V dnom...i mislim da idu nesto preko 110...ako se ne varam...SMT je pričao s njima ...Brzine nakon 70 km/h traze nesrazmjerno puno KS da bi jurio s nekom brzinom...
Druzili smo se vise puta,razvijao je  cca 107  km/h,trojica u camcu,mada se spominjalo  i postizanje daleko preko 110.

SMT

Ono sto znam sigurno, da imaju u podu frižider komoru i staklene čaše…  :hi: :clap2:

Jednom smo merili koliko može balona stati :stripii:

Rap

Jedino slabo stoje s vinom…..mislim da si se jednom uvjerio kada si nas zvao na druzenje hehehe

Gogica

Ma ti camci su jednostavno spektakularni i drago mi je da se rade kod nas. Nema ih smisla usporedjivat sa ostatkom ponude jer jednostavno nisu u istoj klasi. Ovo je neka verzija sportskog auta sa svom mogucom opremom koji ce sigurno naci svoje kupce...
sto se tice novaca nekom je 70k eura puno a nekom su to nausnice za zenu kad nesto zajebe :)
Dovoljno je ustvari pogledat kolicinu glisera/gumenjaka/jahti na jadranu pa shvatit da ovo i nije neka spektakularna cifra za nekog kom je gust rijecni ribolov ili opcenito uzivanje na rijekama

Sent from my SM-G986B using Tapatalk

miha

kako stvari stoje na našim vodama drava ( mislim prvenstveno ) za neko uživanje bio je dobar tj. bio najbolji... zadnjih mjeseci ...kajak i kanu ...sa njim se moglo kud se htjelo ... :ok:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ovaj 510 bi bio mila majka.

maverick

Lijep promotivni video...lijepi čamci..momačka oprema...valjda jedino cijena nam ne valja... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

Jos samo da na nasim alu camcima pocnemo vidjati versatrack umjesto seljackih rubnih cijevi (ili bar ugradjen u cijevi na ovaj ili onaj nacin) na koje ne mozes nista na ovom svijetu namontirat, e to bi bilo to!

Na versatrack se s lakocom i velikom fleksibilnoscu montiraju sonari, klizne bitve, downriggeri, stolici/pladnjevi, stapovi, drzaci za cugu, tende, satori, nosaci stapova, spremnici kojekakvi, itd.