Dragon

Autor No, Listopad 06, 2021, 06:53:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Ni u čemu više nema granica i nije to loše. Tko voli a može nek leti.

Sve pet i onda cedevita iz kanistera  :stripii:  :stripii:
(malo sam zločest   :tongue3:)

maverick

Prije dvije tri godine sam taj veliki prvi put vidio na sajmu nautike u Zg, nije mi se svidio tad i obisao sam ga u širokom luku. Par mjeseci poslije sam naisao na njega parkiranog tu u Os na prikolici kod Copacabane, stali ja i supruga...malo gledali i dalje je sve jasno...realizacija išla kod Alu Bel..naravno u skladu s nekim mojim mogucnostima tog trenutka ....nismo stigli do 300 ks...ali tko zna sta ce biti nagodinu  :stripii: Ovdje je oprema dovedena do maximalnih granica ali i cijena od nepunih pola milijuna kuna ako se dobro sjecam je ipak, necu reci nedostupna za nas vec nema smisla . Dati toliko novaca pa ga zavezati tamo pod vrbom di pecam... :uf: Ali vremena se mjenjaju...granice pomiču...I prije par godina 50 ks je bio luksuz , a danas neki minimum ako pecaroš drzi do sebe  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Imam priliku videti i gledati taj čamac na vodi, i jedan i drugi, to je sve 5, nema tu sta dodati ili oduzeti… Ozbiljno ozbiljna priča, momci su to “sklepali” kako treba… Mislim i da priča ide u pravcu inostranog tržišta…

Ja sam neko ko je ljubitelj KS u bilo kojem vozilu, obliku ili kako god… Taj camac kad prodje, zvuk koji ostavlja ta Yamaha, meni je to brutalno… :hi: Najezim se…

Grmljavina ozbiljna :hi:… Kao da ima 4 Akrapoviča…

Dođje mi posle moja Honda kao usisivač… Najradje bi veslao, da ne palim…

No

Tko voli a može   :ok:

Ne bih mjenjao svojih 6 konjića za ovo.

Zašto?

Zato što se žanrovski razlikujem. Isto kao što se razlikuju kaubojac, krimić, horor, melodrama, naučna fantastika i dr. vrste filma, tako se razlikuju i načini korištenja čamca u ribolovu.

Za korištenje ovakvog čamca treba imati spust blizu (ovo blizu je relativno, zbog  300 lipicanaca) omiljenog ribolovnog mjesta, odgovarajuću prikolicu, auto, garažu za čamac i na kraju novac za sve to.
Kada imaš sve to, obično nemaš vremena za ribolov.

Trenutno imam vremena, imam čamac, ne veslam često i nemam želju mješati kaubojac, krimić, horor i naučnu fantastiku  :stripii:   :stripii:

dino.os

Vidio sam čamac u živo na vodi....impresivno izdanje!! Par puta sam se okretao, nisam bio siguran da vidim na kapi motora oznaku 300  :eek: :takoje:

Gremlin

Ozbiljna priča za respect, i ozbiljno urađen web site...
Bez njega se ne može, dobar site pola prodaje, voli narod da vidi, 21. je vek...

:hi:

šajzika

To se slazem. Ozbiljan web u danasnje doba je pola posla :hi:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Baš me zanima da li ce prodati i jedan čamac za 75 000 eura....i oni su spremni za inozemno tržište ali cijene su bas moćne...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dunavski vuk

Sve 5 svaka roba ima svog kupca ali mislim da imam 75k ojra viška da bi ih definitivno puno bolje potrošio... dal u nekretninu, dal otišao na ebro i izguštao se, dal bi kupio vikendicu i flos na vodi i čamac.. ko voli nek izvoli ali po meni bacanje novčića.

šajzika

Da imas 2 mil eur onda bi ti 75k bio sitnis i nebi tako gledao na to. :stripii:
Sve ovisi kako su nam novcici poslozeni u zivotu.
Povukao bi neku paralelu sa npr Ferarijem i ostalim super autima.
Audentes fortuna iuvat

miha

https://m.facebook.com/daniel.vignjevic?groupid=125738171532386 ..... skrolajte prema dolje ima zanimljiva prezentacije istih čamac...

maverick

Kaze lik  da onaj manji model ide 65 km/h s motorom od 20 ks jedan covjek a s tim istim motorom trojica u čamcu idu 55...a hebemu dan nesto mi je to onako... :uf:

alexdja

Nije da ne verujem, ali...

Hm...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Gremlin

65 kmh sa 20 ks...

Eto ne znam...

:icon_scratch: