Project G-1 by Gremlin & Alunautika

Autor Gremlin, Listopad 12, 2021, 13:20:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Gremlin

Hvala kolega,

Posle 40+ godina na vodi, reših da napravim čamac po mojoj meri, gde će sve biti prilagođeno mojim potrebama i navikama, do poslednjeg detalja - što na plastičnim nije bilo izvodljivo.

U svemu tome sam imao odličnog partnera Sašu "Kempija", vlasnika "Alunautike" koji je bio spreman da ispoštuje sve moje želje, da pomogne savetom i sve realizuje u kratkom roku i na najkvalitetniji način.

:occasion14:

Gremlin

Juče je Deda Mraz SMT pristigao sa darovima...stigao mi je JP by AluBel.
Na prvi, drugi, i treći pogled pogled - izvanredna izrada, masivnost, i kvalitet.

Prijatno popodne sa Jovanom u Novom Sadu, priči o ribolovu i terenima oko Apatina nikad kraja, međutim Beograd je lepa varoš, ali malko zabačena :stripii: pa je došlo vreme da se krene kući.

Usput da odnesem JP kod Kempija, kad ono moj čamac izbačen iz radionice...
Gotov je, ostali su neki sitni detalji i ugradnja JP.

Hvala SMT i AluBel na organizaciji,

maverick

A ne znam...da jos imas neki motor...bilo bi odlicno  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ajd pa ste to rješili. Mene hebe ona tablica na autu,slova i brojke naopako pa mi ništa nije jasno. Jeste se to slikali u frizerskom salonu pa refleksija od ogledala? Vidim i frizure su vam postojane

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Rap

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Gremlin

Citat: maverick  u Listopad 27, 2021, 10:05:21
A ne znam...da jos imas neki motor...bilo bi odlicno  :stripii:

Pa imam neku sirotinjsku Yamahu 40 ks...nije HETL, nije GETL...
Ne znam dal bi išao ikako čamac s njim...

:stripii:

maverick

Na prvoj slici je sve naopako...Tamo je Gremlin ovaj u koznoj jakni sto čuči a ovaj gospodin s sjedom bradom je inače SMT...sad je šajzika sve shebao i vratio nas u realnost  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Šajzika je kad se već igrao u Photoshopu mogao i da mi "prebaci" malo crne kose...ipak je Jovan 10 godina mlađi...

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Gremlin

Nek je sa srećom...red je da se malo potroše te italijanske dnevnice :stripii:

Pravo je zadovojstvo sarađivati sa ludima kao Mario AluBel, Sale "Alunautika"...
Vrhunski profesionalci...

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

mlb

Stavi si svakako ležajeve pod podloške na JP prije nego ga montiraš!! Puno lakše je dizati i spuštati a koštaju dva ležaja cca 10 eurića!

maverick

Gremlin

Citat: mlb  u Listopad 27, 2021, 19:13:44
Stavi si svakako ležajeve pod podloške na JP prije nego ga montiraš!! Puno lakše je dizati i spuštati a koštaju dva ležaja cca 10 eurića!

Ajde ako može malo pojašnjenje ?

Hvala unapred,

:hi: