AluBel 510G by Greys

Autor im84, Listopad 12, 2021, 14:26:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Moze se to i jeftinije, ali fixno sve. Našao sam vani neki dućan, malo maila, cheta, i uspio nas ubaciti na shipping. Ljudi poslali, 3 dana je doslo.
#foxrage
#fox_rage_fishing

Gremlin

Daj link za taj dućan, može i u pp.

:occasion14:

maverick

Meni je zapeo ovakav nosac ...za dvije stolice ali nisam nikad naletio na tako nesto

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nek Alubel izgrumfa takav.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

No

Citat: maverick  u Studeni 10, 2021, 11:07:49
Meni je zapeo ovakav nosac ...za dvije stolice ali nisam nikad naletio na tako nesto

Meni je zapeo ovaj nosač za štapove
Ajde da primjetim, kada već pišem, da ovi imaju u čamcu više sonara nego korisnika  :stripii:

ALU-bel

Citat: maverick  u Studeni 10, 2021, 11:07:49

Kucna radinost (rucna izrada)... vi nemojte pokusavati taj nacin ribolova sa palube jer trosite jeger u velikim kolicinama  :flasica: mogi plivat leđno po Dunavu.  :stripii :stripii:

maverick

Pošto nema rj-a na forumu ipak cu ti ja reci...SJEDI KEC  :stripii: Ipak je Pelin Antique u pitanju  :stripii: A misam ovo mislio na palubu vec iza konzole....a posto je konzola pomaknuta u jednu stranu onda tako i meni mozda treba neka klizna stolica...vidim da bi mi leđ bila zahvalna. Ustvari najjednostavnije rijesenje bi bilo da na onoj sadasnjoj sjedalici(sanduku) imam neke klizne šine pa da stolica moze lijevo desno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Dečki, molimo ne trpajte mi AluBel-a sad sa upitima  :stripii: JackPlate za plastificiranoj verziji  :hi:

#foxrage
#fox_rage_fishing

ALU-bel

A jbt jesi se pretrgo sa slikama ...  :stripii:

ALU-bel

maverick

A bome lijepo u boji...zašto je moje boje nikakve a njegovo plastificirano... :sha: Pazi sta ces napisati na ovakvim sitnicama se prijateljstva lome  :stripii: :stripii:

ALU-bel

Citat: maverick  u Studeni 11, 2021, 16:19:56
A bome lijepo u boji...zašto je moje boje nikakve a njegovo plastificirano... :sha: Pazi sta ces napisati na ovakvim sitnicama se prijateljstva lome  :stripii: :stripii:
Jbg... napredujemo korak po korak... mozda bude nekad i hidraulicni... ti bi odma od prve ful...
nejde ti to bas kako to mislis...  :stripii: :stripii:

šajzika

To ti kao mobitel. Stalno izlazi nesto novo.
Sad ovog prodas i investiras u noviji:stripii:
Audentes fortuna iuvat

Gremlin

Mogao je i moj JP u boji, ali s obzirom da neću farbati čamac može i prirodna alu boja...

:stripii: :stripii: :stripii:

jurajurajura01