Aq 575 SUPERMARIN

Autor Stefan, Listopad 24, 2021, 21:54:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stefan

Pozdrav narode.Da se predstavim,ja sam Stefan iz Novog Sada,Hitnjak i bajker  :headbang:.
Hocu da uplovim u vode,al bukvalno.Elem hocu da uzmem Aq 575 supermarin i da ga uparim sa yamahom 40/60.
Interesuje me dal je vec neko probao ovaj camac,misljenja?

Gremlin

Stefan

Probao,svideo mi se.Al bih voleo da cujem druga misljenja ako ih ima.

Stefan

Stefan

Posle dugog razmisljanja i mucenja mozga sta i kako na kraju ispade ovo.

DIDAPATAK

Citat: Stefan  u Listopad 24, 2021, 21:54:10
Pozdrav narode.Da se predstavim,ja sam Stefan iz Novog Sada,Hitnjak i bajker  :headbang:.
Hocu da uplovim u vode,al bukvalno.Elem hocu da uzmem Aq 575 supermarin i da ga uparim sa yamahom 40/60.
Interesuje me dal je vec neko probao ovaj camac,misljenja?
Dobrodošao Stefane  :hi: ..pozdrav od bivšeg hitnjaka i bajkera  :character0032:
..čestitam situacju i sretno ti.. :occasion14:
.. :baba:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Baš lepo i moćno izgleda👍🍻

nele01

Čestitam na izboru. Jako lep čamac, i motor (F40GET1L) je 10/10.  :clap2:

Stefan

Hvala svima.Evo kako to izgleda u mojoj reziji. :hello:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stefan

Maveric

To je jedini kod nas camac koji se proizvodi sa takvim stolom.On se spusta u palubu i dobija se sun-deck,koji je dugacak preko 186cm,ja se na njemu opruzim ceo.Jedina mana sto je tezak do zla boga.

maverick

Sigurno je puna plastika...ali nisam ljepse nista vidio na ostalim plastičnim  :clap2: