Rola za postavu smuđa

Autor Blade78, Studeni 07, 2021, 19:31:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Blade78

Pozdrav ekipi, planiram uzet štap Balzer Diabolo 40-105g 330cm dužine teleskop za pecanje iz čamca. Planiram ga za smuđa na postavu. Zanima me koju rolu staviti? Velicinu? Freespool ili ne? Buđet za rolu do 400kn ;)

pajdo77

Pola Kanade ti je neka rodbina. Nek šalju neki multić za sitnu lovu da možeš sa njom na vertikalu i boli te tratinčica. I tak iz čamca nećeš zabacivati 50 metara od sebe. Slušaj mene i sigurno ćeš se zahebati

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Kad sam pecao smudja uvijek sam volio koristiti freespol pogotovo ako je dobar dio pecanja vezan uz Dravu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Sačekaš crni petak sa popustom će biti ispod 400 kuna
https://kapitalac.com/role/okuma-aventa-baitfeeder.html

Veličina 5000

Blade78

Citat: pajdo77  u Studeni 07, 2021, 19:40:58
Pola Kanade ti je neka rodbina. Nek šalju neki multić za sitnu lovu da možeš sa njom na vertikalu i boli te tratinčica. I tak iz čamca nećeš zabacivati 50 metara od sebe. Slušaj mene i sigurno ćeš se zahebati

Joj ja i multić, to mi i brat uvalio u Kanadi za blinkanje i normalno kad sam zafitiljio da nisam na vrijeme ono dugme kliknio pa je varka samo frknula u jezero a bratu ostala suza u oku :stripii:

Blade78

Citat: maverick  u Studeni 07, 2021, 20:23:40
Kad sam pecao smudja uvijek sam volio koristiti freespol pogotovo ako je dobar dio pecanja vezan uz Dravu
99% Drava i 1% Dunav

pajdo77

Čovjek traži do 400 kuna

maverick

Citat: Blade78  u Studeni 07, 2021, 20:52:07
Citat: maverick  u Studeni 07, 2021, 20:23:40
99% Drava i 1% Dunav
Moj nacin razmisljanja je slijedeci...ako je pecanje smudja onda obvezno freespol...ako je freespol onda moze rola i broj ili dva veca nego sto treba za smudja pa ces ju moci koristiti i kasnije ako budes pecao šarana...Ne volim pun podrum pribora...a vecina nas ima tako a 70 posto ne koristimo...Tako da uvijek gledam da mi bude za nesto i za jos nesto iskoristivo...tako je i sa štapovima za stacionarno pecanje jer mi to ipak nije primaran sport...kod varaličarskih kompleta kompromisa nemam....najskuplje sto mogu izdvojiti u tom trenu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Blade78

Ja volim imat 2 za sarana, 2 za smuđa i 2 za soma, mrzi me to prevezivanje i mrdanje. Ovak idem na sarana i nosim samo ta 2 stapa. Cim imam stap vise pocnem kemijat i pametovat i onda nista od pecanja. A i guzva bi bila po camcu s priborom.

Gremlin

3 seta za smuđa, 3 seta za soma, poneki štap za plovak,...
Plus svašta nešto za varaličarenje - jedno 7-8 štapova.

Ako žena bude rasprodavala po cenama koje sam "prijavo" neko će se jako radovati kad umrem pa krene sve na doboš...

:stripii: :stripii: :stripii:

Blade78