Tehnički pregled

Autor Stepa, Studeni 12, 2021, 18:13:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Taman dobio novu radosnu vijest kažu da je rok prijave kapetaniji do31.12.2021 :violent1:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

O leb te...pa pola ih nece proci na tehničkom  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Kod nas je registracija na svakr 3 godine, tehnički skoro svi prođu bez problema.

Neviđeni idiotluk je što obavezno osiguranje pokriva samo štetu nanesenu trećem licu, a ne pokriva oštećenje, potonuće, požar ili bilo šta drugo.

:crybaby2:

šajzika

@Gremlin
Jel nemate kasko?

@Stepa
Jel se zna cijena?
Audentes fortuna iuvat

retfala

Jbt..ja necu znati napisat tko je proizvođač mog camca

maverick

Titel Premix...odvojio sam ovo u posebnu temu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Gremlin

Citat: šajzika  u Studeni 12, 2021, 19:07:23
@Gremlin
Jel nemate kasko?

Ima neko kasko za plovila, sad baš gledam, ali nemam pojma kako funkcioniiše.

Ovde je svako kasko teška prevara sa milion "začkoljica" koje ti saopšte tek kad imaš štetu (ono pisano sitnim slovima što niko ne čita)
Letos sam imao baš takvu priču sa lupanjem auta u Grčkoj na moru. Agonija sa osiguranjem je trajala mesecima, plus sam na kraju morao sam da se zajevavam sa popravkom auta.

:crybaby2:

maverick

Mi svi imamo kasko i funkcionira odlično...plaćaju vecinu stete koja nastane na plovilu i motoru

Rap

@Gremlin
Jel nemate kasko?

@Stepa
Jel se zna cijena?
Obavljao u 6 mjesecu,prvi susret s novim pravilnikom,predao knjizicu u kapetaniju jer vise nema nikakvih knjizica (osjecaj kao da vise nisam vlasnik),platio produljenje bez neke posebne naknade za taj tehnicki.Kapetan dolazi pregledati plovilo i…..ma sve po starom

marina1983

Imate li problema oko registracije ako na plovilo stavite veci motor od papira-atesta  koji izdaje proizvodjac tj gleda li ko to uopste.
Ovde je prosle godine nastao haos zbog toga .

Stepa

@Gremlin
Jel nemate kasko?

@Stepa
Jel se zna cijena?
Nije provjerena inf.
Oko 400 kn
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Rap

šajzika

Citat: marina1983  u Studeni 12, 2021, 23:07:13
Imate li problema oko registracije ako na plovilo stavite veci motor od papira-atesta  koji izdaje proizvodjac tj gleda li ko to uopste.
Ovde je prosle godine nastao haos zbog toga .
Ne mozemo upisat motor ak je prejak
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Citat: Rap  u Studeni 12, 2021, 23:29:04
Ja sam platio 300
I koliko to traje? Jednom godišnje ili?
Audentes fortuna iuvat