Spust za čamce -Osijek

Autor maverick, Studeni 21, 2021, 21:37:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ima dana kad mora na teži način :stripii:  kaze gospodja s benta. Malo vam se "digao"...jeste gospođo ali sad nemamo vremena za gluposti imamo problema s camcem  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Ovaj sto "visi" s rude je gospodin Tonyc...i onda me pitaju što nisi dobar s ovim kumom...sto nisi dobar s onim kumom...a ovako krene  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

:eek: Bio je ovo ko skok na glavu sa čamcem.  :stripii:
Dugo se nisam ovako nasmijao gledam i mislim se tko je morao ploviti Dravom i naići baš u ovom trenu kada ni gravitacije nema pod nogama i uhvatiti ovog akrobata kako spaja prikolicu sa automobilom...  :clap2:  :clap2:  :clap2:

maverick

Denis je imao osjecaj da ce jedan pelinkovac svima popraviti dan pa je uzeo mobitel u ruku  :stripii:  :stripii:

TonyC

Mislim da je bio problem u samo jednom penkošu, da je bilo dva tri . Išlo bi glatko.  :stripii:

maverick

Tko ima para u ovo vrijeme pije kuhano vino...pravi snješka...mi koji nemamo imamo kumove..i tako to...slika od prije deset minuta. Spust retfala

Slaven

Citat: maverick  u Ožujak 10, 2025, 06:33:41 Ovaj sto "visi" s rude je gospodin Tonyc...i onda me pitaju što nisi dobar s ovim kumom...sto nisi dobar s onim kumom...a ovako krene  :stripii:

:stripii:  ova slika ce bit legendrna :rofl2:

Slaven

Citat: maverick  u Ožujak 10, 2025, 06:31:59 Ima dana kad mora na teži način :stripii:  kaze gospodja s benta. Malo vam se "digao"...jeste gospođo ali sad nemamo vremena za gluposti imamo problema s camcem  :stripii:

:stripii: ova slika ce bit legendarna :rofl2:

TonyC

Bila je borba. Tanki smo bili sa penkosom.  :stripii:

maverick

Mogli bi za vikend nazad u vodu ako se otopi snijeg na spustevima...jeli tko bio da vidi kakvo je stanje

Stepa

I mene zanima Aljmaš??  :sha:
Da li se može spustiti bilo gdje, sa strane  :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

ljuska

Možda s lijeve strane glavnog spusta ako imaš nešto 4x4

Stepa

Hvala na inf  nešto se ponovilo sa 4x4 baš za te prigode.
Samo da nema snijega .
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu