JEDINSTVENA RIBOLOVNICA OSJEČKO BARANJSKA

Autor maverick, Prosinac 08, 2021, 18:23:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

Citat: maverick  u Siječanj 05, 2026, 18:17:07 Samo sto se Gorane tebe...mene...nista ne pita :uf:

..a ni mene.. :uf:
..pa..kad vidim pošto i ako nagrecam toliko kupit ću je..
..ako ne..na dnevnu,pomalo.. :character0032:
.. :baba:

pajdo77

Kupit ću ju kao i lane,preklane kao i godimu prije al mi ide na jaja što nas prave maloumnima sa tom jedinstvenom iz godime u godinu. Reci brate 'ništa od toga,mi smo kokošari u tom savezu od glavnih do onih što se griju po mjesnim zajednicama,treba nam neki euro za kotlić i butelju vina'. Reci mi u bebu i do qurca. Nemoj me gledat u oči i lagat. Tim činom mi hebeš inteligenciju.

maverick

Kad bi sad rekli da ce biti jedinstvena dozvola , mnogi bi iz inata otisli u neko drugo društvo...mnogi ne bi kupili u tim prčijama koju vode ti koji vode...Tako da sad šute...pa kad svi pokupuju tamo gdje moraju onda ce kao i svake godine potpisati kao neki reciprocitet...pa ce to biti zalaganje ili nekog politicara ili nekog matorog prdonje...Gdje su sad sva ona drustva sta su godinama "napadala" savez po svim medijima...I dalje su tu, čekaju da se bunker malo napuni municijom pa cemo kasnije pisati i prigovarati. Kako nitko od njih nije rekao svojim članovima nemojte kupovati...bojkotirajmo...
Realno pišaju svi u istu tikvu čekaju pogodan trenutak da bude 200-300 eura kao sto je negdje vec krenilo...pa ce opet reci da ih natjerase na to...
Opcenito glupa priča i očito da ce i dalje biti tako...ali kako jedan moj prijatelj...ma boli nas k ... bar ima puno ribe  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Tema je došla do sabora ali samo u 1. čitanju dalje se nije pomaklo, kada će i kako dalje to samo oni znaju. Treba ih malo pogurati po tom pitanju pa se možda nešto i dogodi

Slaven

Nas Dabro bi to rijesio da ga nisu smjenili, nije smio u to dirat odma smjena :stripii:

Tommasi

Jel netko kupovao do sada Baranjsku dozvolu? Nisam još stigao po nju. Navodno uz nju ide karta s ribolovnim vodama ZŠRU Baranje. Ako netko ima istu neka ubaci molim Vas. Sto je nedoumica s tim lokalnim nazivima bara, kanala, granica s Kopačkim...hvala unaprijed! Pozdrav svima!

maverick

Prije sam kupovao tamo iz revolta prema ovim iz Os...i zato sto dio Drave u Josipovcu ide pod njih, vecinom svako drustvo od tamo ce ti ispricati da mozes normalno loviti na cijelom toku Drave sto nije neka istina , ali realno...i da dodje ribocuvar i da te zapiše i da odes na sud...sudac bi i tebe i njega vjerojatno izbacio van zbog toga...mozda grijesim....ali onako...Ima tu bitnijih problema...nisu osudili nesto posebno ni lopove a pogotovo nece nekog tko ima dozvolu i lovi dva kilometra lijeo a trebao je još ljevlje... :uf:  Što se tiče tih kanala...ima popis gdje se moze..Vozim se biciklom ljeti i ljudi vecinom sjede uz cestu i babuskare...ili sta vec mozes u tom plitkom potoku koji stoji...Tako da sve skupa isti klinac....Ja nisam ni za koga i protiv sam svih  :stripii:  ali to je vec u mojoj glavi i nema veze s stvarnim stanjem  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: dravski pecaros  u Siječanj 05, 2026, 13:52:21 Navodno zajednica Valpovo u totalnom kolapsu,kolko čujem prijavljeni su državnom odvjetništvu i još nekim institucijama

Kao što sam i pisao

Podnijeta je prijava DORH-u

Garofeeder

Usporedba s Ciganima bila bi vrijedjanje Cigana...

Slaven

dravski pecaros

dravski pecaros

Osijek i Valpovo potpisali reciprocitet za Dravu,Dunav i Karašicu

maverick

Mislim da je vrlo mali broj korisnika koji koriste ovaj sporazum ali lijepo ga je vidjeti.. :ok:

dravski pecaros

Ma iznenadio bi se kolko ljudi peca na tom području sa  obale  iz zajednice Valpovo ide na 0-8 km Drave i Dunava u Aljmaš i Erdut