Kvalitetne udice za voblere

Autor tole, Veljača 09, 2013, 10:47:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

Zna li netko gdje se mogu kupit i po kojoj cijeni, zanima me veličina 4 i 6.

ili neko alternativno rješenje...a da kače ribu kao ove.

Greys

Ja uzmimam Ownerove trokrake, imas ih gotovo svuda, a slučajno sam išao kod Turkalja neki dan, pa sam i tamo vidio da ima. Cijena ti se kreće oko 40kn za 8komada, meni su se pokazale odlične

tole

Koji model? probao sam neke ali nisam bio zadovoljan. i ove su u maloprodaji oko 5kn/kom

Greys

Ko za vrag, bacio sa kutijicu. Svejedno ovih dana idem po trokrake, ali mislim si uzet VMC-ove za promjenu, ima prijatelj, samo pohvale, mislim VMC Barbarian OutBarb, 6x strong

IvanSK

Meni su te Gamakatsu najbolje i na svim žlicama za štuku i večini voblera imam njih.
Najjeftinije su u Škorpionu.

Greys

tole

model je B13
pošto su u Škorpionu?

probao sam neke WMC ali su bile malo preteške, a ako stavim broj manje, nije o to

Greys

Nisam bio u Škorpionu više od 2mj, a zadnje što sam uzimao kod nas je u Fishermanu, imaju odličan izbor. Pogledaj malo, možda imaju na svojem online shopu

IvanSK

Neznam cijenu točno ali mislim da je br. 4 oko četiri kune.
Koristio sam i Owner ali ove su mi draže...također i na postavi za štuku kada je Gamakatsu gore nema bježanja! :icon_thumright
I za razliku od Ownera ove kad se malo istupe daju i pobrusiti i opet su dobre,a Owneru kad oštetiš vrh možeš ga slobodno baciti!

tole

meni su isto najbolje, ne sjećam se da mi se ikad išta otkačilo sa njih mada se znaju malo i ispravit, pogotovo kada je krupniji balin gore!

tole

ove četvorke izravno krmak od skoro 5kg u opakoj struji

IvanSK

Tole budi siguran da bi ti u ovom slučaju izravnao i neke druge troce... :BangHead:
Meni je jedan tako otvorio Daichii,ali sam na kraju ipak ja izašao kao pobjednik! :icon_biggrin:

tole

znam kolega, zato ih i volim što se ravnaju ali ne puštaju :hello2:

IvanSK

Jel zna tko koji je model trokuke na ovim novijim shad rapovima 9 i gdje bi se to moglo kupiti?

kawasaki

koju velicinu trokuke mi savjetujete za glavinjaru od 30-40 grma vida ili mushoki?  :thumbsup:
Brzi od Bolena.