Kvalitetne udice za voblere

Autor tole, Veljača 09, 2013, 10:47:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271186901395&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

uzeo ove 50 kom VMC 4 x strong vel 2 i perma steel
nadam se da ce biti ok
oko 3 kn komad ispadne  sa postarinom :thumbsup:

e sad se pitam zasto jedino Drasko stavlja kvalitetne udice i ringove kad to i nije tako skupo na vece kolicine  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Lomnica_city

Za na grudi VMC 9632, osetno manje kace dno pa glavinjara duze "traje" a ribu bodu maltene isto, a za rep te 9622! A zavisno kolika je glavinjara zavise i velicine, ispod 7cm stavi #4 a vece od toga lagano mogu #2 da nose...

Jožef1

Sigurno nisi pogriješio sa VMC udicama, prva liga  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Greys

Kawasaki, preporuka su ti VMC 9632 ili 9632N, jako jaka udica  :icon_thumright:

Greys

Koje veličine trokraka koristite za zamjene npr Rapala 7cm, i 9cm? Trebam mjenjati, a želim staviti nešto kvalitetno i jako.

Kugla

Ja kupio neke Mustad u Udici iste veličine kao i na rapalinoj 7-ici, i to par kom za probu istina neznam druge cijene ove bile 4 kn komad, čini mi se puno.

Greys

Hvala, ali nije pitanje za cijenu, iako su to sve relativno skupe trokrake,znam koje bi uzeo,samo me zanima velicina. Za 7cm rapalu moze ici velicina 6,a ga rapalu od 9cm ide kombinacija  velicina 4 i 3,saznao sam

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

mossi

Osim veličine i težina igra ozbiljnu ulogu.
Bilo je već dosta priče o tome, promeni se rad voblera samo tako.

Imaš vage kao ona moja za fine stvari...  :toothy12: pa meri.  :icon_thumright:

Greys

mossi

mossi

Kugla

Mossi Mossi postaješ mi sumnjiv  :rofl2: :stripii:

tole

Citat: Kugla  u Veljača 05, 2014, 08:55:54
Ja kupio neke Mustad u Udici iste veličine kao i na rapalinoj 7-ici, i to par kom za probu istina neznam druge cijene ove bile 4 kn komad, čini mi se puno.

ako su to one crne onda su dobre, ali za kunicu više si mogao kupit gamakatsu b13 koje su kud i kamo bolje :icon_thumright:  ...sve u svemu puno si platio ali na par komada nemožeš ni proć bog zna koliko jeftinije

Juzba

mosi je u pravu, i ja tako radim kad mjenjam jače od onih koje su bile na vobleru
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Vagu imas i kod mene, a tezina je bitnija od velicine
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"