Kolotura/ vodilica za sidro

Autor Blade78, Veljača 02, 2022, 09:20:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Blade78

Pozdrav ekipa, pitanje. Jel zna netko gdje kupit u Osijeku koloturu što ide na špic čamca za spuštanj/ dizanje sidra. Ugradnja ide na Tandem 535. Naravno i inox vijci za isto da ne hrđaju.

miha

brstilo ...allesta ...yamaha ikica ...  https://www.marinastores.hr/subcategory/185-vodilice-sidra

srco

Mali savet : obavezno sa lagerom i metalnu ( može i plastična ali da ima lager) meni se pojela od kanapa - neće da se vrti lepo obična plastična pa se useca kanap.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

miha

Citat: srco  u Veljača 02, 2022, 15:13:49
Mali savet : obavezno sa lagerom i metalnu ( može i plastična ali da ima lager) meni se pojela od kanapa - neće da se vrti lepo obična plastična pa se useca kanap.

... Sipas ..

maverick

Citat: srco  u Veljača 02, 2022, 15:13:49

Moras povremeno da se popiškiš po njoj pa ce da vrti kao avion  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

srco

čovek se uči dok je živ

Kugla

Citat:... Sipas ..
Miha jel imaš sipasa koji komad, inače od toga smo pravili trzalice za tambure

miha

ZeroCool

jel ima neko samo ovaj tockic da bi prodao?

maverick

Daj nekom tokaru od sipasa da napravi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

marina1983

Takve i  slicne  raznih materijala (metal -plastika ) tako oblika i velicina  mozes naci u gvozdjarama kao točkic za klizne kapije.
Npr.

Rap

Tih tockica za koloture ima na web shopovima raznih vrsta i velicina.

mossi

U Somboru toga ima u svakoj gvoždjari, treba uzeti sa ležajem, a cena je max 2-3 evrića.

Rap

Ma nije skupa ni original od vodilice

Rap

Rjesenje za sve one kojima tapsa prednji kraj