Prirodni mamci za soma

Autor Kugla, Veljača 10, 2013, 10:09:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

zvona

pokušaj sa školjkom.. lakše je do nje doći  :icon_biggrin:

Kugla

Tunjo pa što nisi rekao prošli tjedan bilo je, a sad lega koji se bavi tim trenutno nema, povukla se voda na tim barama i sad treba sačekati dok se nakupe na drugoj lokaciji, kaže da bi trebalo biti sljedeći tjedan ako ne bude skroz ovako vruće.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

retfala

nema veze, imam par komada  za prvu postavu :toothy12: vidjet ću dali ima u kojoj ribolovnoj radnji

maverick

A sta ce ti durbaheri...drzi se onih voblera... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

moram malo i bućkat da ispitam teren. vobleri su za noć, dani su dugi pa ću isprobati sve tehnike.

DinoTz

Koji mamac da koristim za soma na Savi???
jel moze mala pomoc oko izabira

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

silure

Nije bitan mamac nego lokacija...ali ako se trazi mamac meni br1 durbaher kombinacija zelenih glisti...i naravno skoljka...to je siguran mamac...za sve terene...azaba je naravno dobra ali eto bas ja na nju imo manje srece...

gegs

Jel zna netko jel ima još gdje u OS durbahera za kupiti?

Stepa

Kupio bih 100 kom durbaka ako netko slucajno ima u ponudi  :icon_thumright:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Mornar Popaj

Stepa nema ih odavno, zabili su se u mulj i do proljeća ništa. Kad bude javim ti 
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

Ljudi jel netko pecao, odnosno upecao soma na čikova ??? Često sam se sreo sa izjavama da je to najbolji mamac za soma, međutim niti sam ikada vidio čikova, niti osobno znam nekoga ko je na tu ribicu dobio soma. Šta Vi mislite o tom mamcu, dali je iz kategorije sapuna, rovaca u celofanu i sličnih ili je stvarno lovan ???

silure

cijelo ljeto sam imao cikove...plasirao na dno sa podizacem..na cep povrsinski..NISTA mrmak, durbaher,zelene gliste i pogodak...ja nezm zasto nece na cika...ostane mi ziv i netaknun....ali...imao sam potez na bucku..na cika...necu fantazirati i skratit cu pricu ali bio je komad kojeg nisam mogo odici....ali ruku na srce ako ide ide prema bucki gitniz ce bilo sta...kontam i hrdjavu konzervu samo da se malo mrda .....

gegs

jel nije čikov zaštićena vrsta?!

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti