Prirodni mamci za soma

Autor Kugla, Veljača 10, 2013, 10:09:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

kawasaki

Brzi od Bolena.

zvona

Za pravu i kvalitetnu lepicu preso bi i ja 200km ako treba..u brodu slabo ciste lepice

zvona

svaka čast poštenim ljudima..koji prodaju pravu kvalitetnu lepicu..danas ima puno ne kvalitetne i ne lovne lepice..sam sam to okusio kupnjom 2kg takve lepice 500kn otislo u vijetar  :BangHead:

Kugla

Svaka čast lepici kao mamcu ali kakva grozna vremena došla( čitaj dobio otkaz) ne mogu za lepicu dati 250 kn za kg, biće dobri i durbaheri i slične stvari, bitno je sjesti i odmoriti na pecanju a ako se još nešto uhvati super.

zvona

kugla u pravu si.. i ja sam u 12mjesecu dobio otkaz al jbg lud sam za pecanjem i kako god štedio na pecanje dam uvjek više,neka sila me vuce da kupim.. valjda je to zaljubljenost  :love4: u ribolov..

Kugla

Eh lud sam zvona i ja za pecanjem, ali kad te švicarac stegne jebi ga onda je samo on na redu.

zvona

da razumijem.. hvala Bogu pa nisam nikom osto duzan,ni banki ni kolegama..čisto je sve.pa se da odvojit za ribolov..samo vodostaj raste pa slabo ulova..  :dontknow:

Kugla

Samo da se vrijeme sredi i zatopli, pa malo na brku, meni nekako najdraži durbaheri, ili zelene gliste, iako probam na svašta a vidjeti će mo.

zvona

da zelene gliste su odlične ja ih nakopam kod nas na bari da mogu mjesec dana komotno pecat na njih ima i durbahera ali su brzi zavuku se u tren oka u zemlju i pobježe,pijavica ima isto koliko očes samo progazis kroz vodu i travu i kupi koliko ti treba..premda skoro nikad ne pecam na nju.. nemam naviku tu

miha

išo ja u sisak zbog p..e tamo i vidio ljepotu oko starog grada itd eeeee kad se sjetim bili su to ljepi dani

maverick

To sto si napisao na slovo p i je najbolji mamac za soma  :toothy12: mada isao sam ja i dalje...a sad mi se ne da ni na drugi kraj kreveta  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

vedro

Moj kolega i ja hvatamo soma vec 3 g.i nula bodova sve nesto sitno najveci 3.5kg. Ubijemo se kopajuc durbose i glistone a nazalost nema srece. Kao da je Drava siromasna vecim primjercima! :dontknow:

Mornar Popaj

Kolega, ako bi ti postavio pitanje zašto som ima tako velika usta, što bi mi odgovorio ?
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

vedro

Pa vjerovatno da moze progutati vece ribice??? :dontknow: :dontknow: neznam kolega,reci.