Prirodni mamci za soma

Autor Kugla, Veljača 10, 2013, 10:09:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

kawasaki

Brzi od Bolena.

zvona

Za pravu i kvalitetnu lepicu preso bi i ja 200km ako treba..u brodu slabo ciste lepice

zvona

svaka čast poštenim ljudima..koji prodaju pravu kvalitetnu lepicu..danas ima puno ne kvalitetne i ne lovne lepice..sam sam to okusio kupnjom 2kg takve lepice 500kn otislo u vijetar  :BangHead:

Kugla

Svaka čast lepici kao mamcu ali kakva grozna vremena došla( čitaj dobio otkaz) ne mogu za lepicu dati 250 kn za kg, biće dobri i durbaheri i slične stvari, bitno je sjesti i odmoriti na pecanju a ako se još nešto uhvati super.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

zvona

kugla u pravu si.. i ja sam u 12mjesecu dobio otkaz al jbg lud sam za pecanjem i kako god štedio na pecanje dam uvjek više,neka sila me vuce da kupim.. valjda je to zaljubljenost  :love4: u ribolov..

Kugla

Eh lud sam zvona i ja za pecanjem, ali kad te švicarac stegne jebi ga onda je samo on na redu.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

zvona

da razumijem.. hvala Bogu pa nisam nikom osto duzan,ni banki ni kolegama..čisto je sve.pa se da odvojit za ribolov..samo vodostaj raste pa slabo ulova..  :dontknow:

Kugla

Samo da se vrijeme sredi i zatopli, pa malo na brku, meni nekako najdraži durbaheri, ili zelene gliste, iako probam na svašta a vidjeti će mo.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

zvona

da zelene gliste su odlične ja ih nakopam kod nas na bari da mogu mjesec dana komotno pecat na njih ima i durbahera ali su brzi zavuku se u tren oka u zemlju i pobježe,pijavica ima isto koliko očes samo progazis kroz vodu i travu i kupi koliko ti treba..premda skoro nikad ne pecam na nju.. nemam naviku tu

miha

išo ja u sisak zbog p..e tamo i vidio ljepotu oko starog grada itd eeeee kad se sjetim bili su to ljepi dani

maverick

To sto si napisao na slovo p i je najbolji mamac za soma  :toothy12: mada isao sam ja i dalje...a sad mi se ne da ni na drugi kraj kreveta  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

vedro

Moj kolega i ja hvatamo soma vec 3 g.i nula bodova sve nesto sitno najveci 3.5kg. Ubijemo se kopajuc durbose i glistone a nazalost nema srece. Kao da je Drava siromasna vecim primjercima! :dontknow:

Mornar Popaj

Kolega, ako bi ti postavio pitanje zašto som ima tako velika usta, što bi mi odgovorio ?
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

vedro

Pa vjerovatno da moze progutati vece ribice??? :dontknow: :dontknow: neznam kolega,reci.