Project by ZeroCool

Autor ZeroCool, Veljača 21, 2022, 20:07:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ZeroCool

Evo jedan novi projekat iz moje radionice 125 u patosu , stranice 50cm, duzine 5m ravno dno
Krenili lagano radovi
Motor ide nova Honda 20ks

maverick

To pokreces proizvodnju ili pravis novi čamac sebi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Iskreno ni jedno ni drugo ovo je za jednog poznanika.....nisam ja iz te price o proizvodnji na veliko.....vise ovako sto to volim nego iz nekog interesa....
Nema rokova radi se polako  i kad se uhvati vremena

maverick

Vidio sam da prodajes onaj svoj pa kontam ide neka proizvodnja.... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Citat: maverick  u Veljača 21, 2022, 21:16:05
Vidio sam da prodajes onaj svoj pa kontam ide neka proizvodnja.... :icon_thumright:

To sam stavio svoj da se radi takav po narudzbi (tu moze proizvodnja) kolegi sam prepustio varenje a ja sve ostalo ako se neko odluci....moj  nije na prodaju, ne treba mi nista bolje i "brze"

ZeroCool

Moj ce samo estetike radi promenit boje i mozda ga presvucem komplet unutrasnjost

ZeroCool

ZeroCool

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Rap

Lijepo izgleda,a jel ta duzina radi stvari ili sluzi i za jos nesto drugo?

ZeroCool

Citat: Rap  u Ožujak 13, 2022, 12:44:23
Lijepo izgleda,a jel ta duzina radi stvari ili sluzi i za jos nesto drugo?

glavna namena je za pecaljke i pribor....mada koliko je velika nisam siguran dal su i migranti u opticaju  :stripii:

maverick

Ma i nije toliko velika...kod mene je 2.30 i taman je za sve budalastine...ne moras razmisljati stane li jos nesto...stane sigurno  :stripii:

ZeroCool

Citat: maverick  u Ožujak 13, 2022, 15:56:17
Ma i nije toliko velika...kod mene je 2.30 i taman je za sve budalastine...ne moras razmisljati stane li jos nesto...stane sigurno  :stripii:

da ali tvoj camac je bas velik i komotan tako da ta paluba nije toliko velika ovo je ipak 5m camac i 125u patosu....mada deluje lepo a mesta ima

ZeroCool

Radovi se blize kraju ako sve bude kako treba sutra porinuce i probna voznja

ZeroCool

Jos neki detalji i sitnice da se urade  i moze da zaplovi. Svaki savet i kritike su dobro dosle