Norstream

Autor tutnja, Veljača 25, 2022, 20:24:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

Malo ruske "teže artiljerije"

Najjači model 802xxh, t.b. 40-130g, struna 25-60 lb max, regular fast, težak 160g. Projektirani za lov velikim i teškim varalicama, na dubokim i brzim vodama.. Na snimku testiran sa glavom 90g i "omanjim silikoncem". Ne znam koliko bi bio dobar za smuđa jer nije bezdušni kolac ni bandera, ali za krupnu štuku i soma bi moralo valjati
Mlađi brat 782xxh, 30-100g je nešto kraći, mrvicu brži i krući, on bi već bio ok za teži smuđolov..
Rade se u Koreji, mitsubishi karbon, fuji halter, kigan vodilice..

Ima još modela, pokriveni gotovo svi vidovi varaličarenja, cijene od low budget do neke srednje klase.
Za nas oni jeftiniji neisplativi zbog komplicirane nabave, a i nemogućnosti probe.. Ova "viša" klasa po meni vrijedi rizika kupovine na neviđeno, čisto i malo za probu nečeg "novog" i drugačijeg od uobičajenog na našem tržištu..

tutnja

Evo i malo sličica iz "prve ruke"

Nije to baš tanašnih zidova, vodilice ok, nisu presitne, 8+1..

Dupli navoj držača role, trebalo bi držati

Ovako na suho djeluje moćno, treba tu snage da ga nategneš ljudski..
Balans jako dobar, već sa rolama 260-270g, iako mu stiže nešto teža za početak..
Vidićemo jesam li pogodio i ovaj put ili ne

Uglavnom zadovoljan, vidi se da je promišljen i složen jako dobro, ostaje test na vodi i ribi koji je jedini mjerodavan za konačni zaključak..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

mossi

Čestitam, po fotkama izgleda baš dobro!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Da bas mi je lijep...ima taj neki military look koji bas volim  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Meni po običaju fali pluta
Al' bar nije prešaren, dosta pristojno to izgleda.. ako se pokaže i dokaže na vodi, "oprostiću" mu i tu evu kao i Aspru koji je ipak klasa više po svemu, a ljepši bar tri klase (meni osobno).
Jest dizajn nebitna stavka u ribolovu, ali kad već bacamo pare neka to i liči na nešto onda

tutnja

Brutalna motka..

Opterećenje vrha na 77g

77+40 dodatnih

Imam dojam da može i svih 130 deklariranih, možda i preko.. Snage u kičmi isto koliko hoćeš, ali to će tek test na pravoj ribi utvrditi (ako je bude).
Na prvoj test "vožnji" nedavno, bacao effzette 45 i dupli 60, abu toby 60, bukvalno i doslovno se igra tim težinama i u brzaku i "kuhanju" vode pod branom. Teže nisam imao ništa, a ni jiak vjetar i predebela kineska struna nisu baš bili od pomoći

Uglavnom, po prvim dojmovima, jako zadovoljan.. snaga, lakoća, dizajn.. moglo bi biti nešto od njega, vrijeme će reći

tutnja

Poslano sa mog T40Pro koristeći Tapatalk