pomoć - antialgin - kupovina - Beograd

Autor Mljeveni, Ožujak 23, 2022, 17:08:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mljeveni

Gdje mogu u Beogradu kupiti antilagin za alu camac?
u Hr nema za kupiti, barem ovo gdje sam pitao, a u Beogradu sam, pa da tu uzmem?

svaki info je dobro dosao.

ali ako netko sigruno za da imaju na stanju kod u Hr za uzeti, i ta informacija će mi puno pomoći.

može i kupnja od nekoga ako ima viška....treba mi barem za jedan čamac preći 5,5 m x 1,2 m, ako netko ima i više kupio bi, jer i drugi čekaju još dva camac za bojanje.

jurajurajura01

Kako zna antialgin jel plastika ili aluminij kad ide na prajmer

Mljeveni

to uopće nisam znao, da ide prvo prajmer.....znači mogu i algin za plastiku???

jurajurajura01

Bilo gdje odes kupis hempel prajmer i hempel hard race antialgin do 40-50e kosta i miran si

Mljeveni

Hvala, toga im i kod nas, nemoram traziti u Beogradu.

camac se vozi do 40 km/h, ok taj hard race ili neki drugi?

maverick

Da stavi sloj prajmera vise i stavi hardracing...taj Alusafe  je ionako za urac
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mljeveni

Hvala svi na odgovorima!
Problem rijesen!
Tema-upit se moze obrisati!

marina1983

Ja bih uzeo bas za alu camce jel da moze drugacije ne bi ih odvojeno ni pravili . Anti algin za plastiku sadrzi procenat bakra  a on nije dobar za aluminujum .
Ono jeste da sve moze a to mu dodje kao kad bi obukao zenske gace e sad kako ko voli.

jurajurajura01

Kako ako ide na primer i da ima bakra nedria aluminiji nego opet prajmer boju

marina1983

Pricu sa aluminijumom nismo izmislili mi nego vodeci proizvodjaci antialgina da je prajmer resenje i oni bi ga predlozili.
Ni protektore ne nagriza voda nego galvanske struje .

jurajurajura01

Po ovom sto si napisao ako sam dobro razumio hoces reci da antialgin direktno na korito camca ide

maverick

Dosta radim i s aluminijem i s plastikom. Proizvođač je dao jasne i solidne upute. Odvojio je jedan materijal od  drugog i to bas zbog tog bakra. Odvojili su i plastična plovila na dva dijela ...one brze i sporije. Za nase uvjete i nase prosjecne brzine bi trebali vecina koristiti Mile Dynamic ali svi oni koji idu na kupanje i bar jednom se navuku čamac na plažu vidice da pola zastite ostane na pijesku...Novi Hard racing koji nosi  u nazivu oznaku TecCel je po njihovim uputstvima predvidjen i za plovila od aluminija i tako im piše u prirucniku...Da li to znaci da nema vise bakra...hebem li ga ...nisam pitao ali stavicu linkove na kojim to pise...Tako da nema razloga da ne vjerujem. Ali i prije izlaska ovog novijeg stari Hard Racing sam stavljao na aluminij jer jednostavno Alu Safe je po meni preslab...Bar  je tako kod nas...Isprobao sam dosta sto je napisano po raznim forumima , cak sam dodavao i bakar posebno kad sam ga koristio na plastičnim plovilima...Niti prah niti sredstva za špricanje voćaka s velikim udjelom bakra nisu bas nesto vise pomogla...

https://www.hempel.com/hr-hr/proizvodi/hempels-hard-racing-teccel-7679a-7679a
https://www.hempel.com/hr-hr/api/Hempel/DataSheet/PDS/Download/7679A/hr-HR
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Sve stima sto si napisao ali sto marina1983 kaze ako sam skuzio spominje antialgin bez primera to nemoze bit

marina1983

Samo sam rekao da ne znam koliko je pametno mazati antialgin koji nije preporucen za aluminijum pa sve da se namaze i 20 ruku prajmera i nista vise od toga.

maverick

Nismo se skontali....PREPORUČEN je za aluminij...samo uz odgovarajucu pripremu...a to je tih 300 necega debljine prajmera...Mada nisam ni ja taj dio nikad pročitao do sad...Mi smo tako radili jer nam se pokazalo bolje nego one druge opcije. Ja sam sad na vagi da isprobam onaj Silic....ali mrzi me da ovo skidam pa mazi opet sve ponovno a nije bas ni jeftin