Plovkarenje iz čamca

Autor Zoran Š., Veljača 10, 2013, 21:48:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

Citat: maverick  u Travanj 01, 2019, 20:38:14
Pazi šta pišeš...prati te

ma mora šutit , dobar sam mu sa palestinkom  :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

SMT

Dugo nisam u svetu najlona... Kupio sam neki, čini mi se malo “žicast”...Koji  danas važe za mekane najlone?

majstor

Mora biti plivajući, ja uzeo Damil Tectan. Godzila je dobra.  :hi:

pajdo77

Trabucco xps soft feel.  :ok:,ako netko nađe neki bolji neka kupi i meni  :hi:

SMT

pajdo77

A SMT jesi ti sumnjičav čovjek  :bootyshake:. Pa ne bih ja tebi lagao,što bih ja uzeo to preporučujem i tebi  :takoje:. Ima najlona bezbroj na tržištu ali ovaj je sigurno u top tri za plovkarenje. Ako uzimaš bilo koji pogledaj samo na debljinu u radnji,gotovo svi proizvođači lažu za debljinu,naravno cimni ga malo jer tko zna koliko stoje u radnjama da ne ispadne da si uzeo paučinu umjesto najlona na Pajdinu preporuku. :hi:

majstor

Pazi - to je tonući najlon, barem mislim. Za ribolov plovkom treba plivajući. Za fider je ok.  :hi:

pajdo77

Ajmo sad ponovo Majstore. Pročitaj ponovo specifikaciju najlona koju je stavio SMT prije nego počneš nešto pisati napamet.

SMT

Citat: pajdo77  u Travanj 15, 2019, 11:21:03
A SMT jesi ti sumnjičav čovjek  :bootyshake:. Pa ne bih ja tebi lagao,što bih ja uzeo to preporučujem i tebi  :takoje:. Ima najlona bezbroj na tržištu ali ovaj je sigurno u top tri za plovkarenje. Ako uzimaš bilo koji pogledaj samo na debljinu u radnji,gotovo svi proizvođači lažu za debljinu,naravno cimni ga malo jer tko zna koliko stoje u radnjama da ne ispadne da si uzeo paučinu umjesto najlona na Pajdinu preporuku. :hi:

:stripii: :stripii: :stripii:

Nadji mi još gde ima...

pajdo77

možda tamo u carp maniji,pojma nemam gdje bi ga mogao naći.

SMT

Za Maver si me dobro poslao, pizdarija od stapa :icon_thumright:... Bolji i brzi od Antaresa kojeg sam imao...

pajdo77

Ma sam ti mene slušaj i ne moraš ništa brinuti. Zahebat ćeš se ko nikad u životu  :headbang:

majstor

Ne slušaj starca - taj je mlađi od mene.  :stripii: :stripii:

No

Citat: SMT  u Travanj 15, 2019, 11:58:22
Za Maver si me dobro poslao, pizdarija od stapa :icon_thumright:... Bolji i brzi od Antaresa kojeg sam imao...

Koji je to model Mavera i koja dužina, ne znam jesam propustio ako si već negdje pisao o njemu

SMT

Maver je Artemis model, 5 m dugačak... Nisam nešto posebno pisao jer sam pecao par puta sa njim... Ima tu nešto osnovno na prethodnoj stranici i kako izgleda... Nadam se da ću ga u narednom periodu  istestirati kako valja...