Plovkarenje iz čamca

Autor Zoran Š., Veljača 10, 2013, 21:48:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Dobar izbor. Ja sam htio neku Daiwu LT Legalis ili Ninju ali nisu imali sa prenosom 6,0 pa sam kupio Okumu rtx 30 s zbog težine od 192 grama i za 450 Kn što je ispod cjene.

SMT

Pa ni ova nema taj prenos ali mi se dopala... Mislim da će za plovak biti ok, mada mi ni za neko lakše varalicarenje ne izgleda loše...

Kod mene će samo plovkariti... Još štap, jbg :stripii: :stripii: :stripii:...

Imam neki drugarov bolonjez, dok ne protresem sve...

Za fider sam “ namešten” biće i za plovak... Nameravam u ove dve discipline najveći deo leta provesti, s tim da ja više na bolonjez naginjem... Mnogo mi dinamičnije...

majstor

Nakon dobre prihrane svaki spust plovka riba. Podusti, plotice, deverike, mrene a ponekad i Šaran i Amur. Osim kruha i crva jako je dobra kuhana ječmena kaša. Lovim na dva zrna - samo ih ne smiješ raskuhati. Prošle godine mi iz meredova otišla deverika preko 5 kg zbog male udice i to nakon 15 minuta :takoje::eek:

majstor

Upravo mi došao još jedan Terminator, sad sam dupli. I dva štapa Okuma rtx 2,70 i gramaže 15-45 za smuđa.  :uf:

SMT

Sent from my iPhone using Tapatalk

mossi

Bravo komšo, lepu belu si napipo! Koliki je taj šaranac i jel ih bilo više mixovanih sa baberima?
Juče na ulazu uglavnom dosta sitnija.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

pajdo77

Utisci o štapu sad kad si ga krstio?

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

SMT

Sitan je... Jedna lepa deverika i još nekoliko sitnih... Ceo dan na vodi, bas sporadična dešavanja... Po sat vremena bez peckanja... Rano je još za plovak... Hrane sam tonu bacio... Nije bilo bas akcije, bolje se na dubinku prodje...

Sve u svemu za poštenu čorbu, nema...

Pajdo,

Štap je brutalan, nevezano za ribu... 150 g težak, gore oštar- varaličarski, koliko to može biti na bolonjezu... Diže 3 kg tereteta na suvom od zemlje, nano karbon, fuji... Ja sam bio zadovoljan još u radnji, nisam dalje puno hteo gledati...

pajdo77

mislio sam si da je štap prava pila a sad ti to potvrđuješ :takoje:.

SMT

Ja sam ga nemenio, na prvom mestu za jaza i brzak preko leta, tako sam birao... Verujem da će za to biti odličan...

Darko

matori , pa ti od jednog ozbiljnog varaličara postao babuškar  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

SMT

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii:...

Nisam hteo kedere u ruke, a sada crve stavljam :red-card: :stripii: :stripii: :stripii:

Čekaj tek fidere da raširim...

Darko

i ona propala šoferčina je jučer fiderisala  :rofl2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: Darko  u Travanj 01, 2019, 20:36:52
i ona propala šoferčina je jučer fiderisala  :rofl2:

Ja upecao par ribica, zadovoljan... On kaže 20, slabo kao...