Izolacija kabine

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 09:48:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

maverick

Ono kad shvatis da izolacija koju imas ti se ne svidja  :stripii: i onda imas prijatelja koji ce to potrgati jer ja nisam imao srca  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Ali bff je odradio veliki dio i skoro smo vratili na tvorničke postavke  :stripii:

how to delete a pinterest account
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Na sajmu smo vidjeli jedan zanimljiv novitet...bar nama. Trenutno hit materijal za izolaciju kabina ali i vanjskih dijelova. Sastoji se iz dva dijela...Jedan dio je doslovno tanka mrezasta plastika a drugi pjenast. Taj pjenasti dio je isti kao materijal od kojeg su izradjene one sarene staze u kupatilima ili one lezaljke sto ih koristimo na plazi...a taj mrezasti dio je samo mehanicka zastita i ima ukrasni karakter....

Godinama se bavim tim izolacijama i ovo je definitivno nesto najbolje na sto sam naisao. Nije nikakvo platno...tepison ili nesto slicno da ce poprimiti bilo kakav miris....jednostavno savrseno...uz jednu veliku manu...cijena kvadrata je oko 1000 kuna

Ivan Borojević

Ma nije toliko strasno, na 10g se isplati.

maverick

A nije to za nase camce, ali tamo malo malo pa brodic od 50 000 eura...pa kontam da mu tih par stotina eura ne znaci bas nesto :stripii: Ali kontam da i taj zastupnik uzeo poprilicno marze....mozda ima negdje u svijetu i po normalnijoj cijeni

Rap

SMT

Nemam kabinu, pa sam izolovao prednju komoru, pod :stripii:... Iskrojio, isekao, služi za transport stapova i masinica da ne lupaju po plastičnom podu...

Sundjer radi posao...

maverick

Bitna stavka....sve komore su mi obložene tepisonom....Samo je iskrojen, nije zaljepljen da ne štetim pribor i da mi ne zvecka po živcima  :uf:

mossi

SMT

Matori,

Da ne lupim nešto...

Pojma nemam... Od dole je nepromočiv.

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

kawasaki

To je kao onaj za plazu cini mi se. :ok:
Brzi od Bolena.

SMT

Rap

Ne treba ti drugi čamac da bi imao šta raditi na njemu :)