Izolacija kabine

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 09:48:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

KvacakZu

jer bolje itison ili platno za namještaj

maverick

Ako radis armaflexom platno je svakako bolje...ako ti stirodur na spojevima nije najravniji onda stavi etison i to onaj skuplji jer oni najjeftiniji se rune od vlage nakon par godina....u konacnici najbolje je ono platno od koga se rade sicevi ili presvlakse siceva u autu ...ako te bas hebe šminka...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Ovo bi bilo interesantno da se može nanjeti na tepison na stiroduru,ako može nabavljam jednu kanticu....

maverick

Citat: maverick  u Veljača 10, 2013, 20:22:41
Zanimljiv pristup, završni dio je na čičak...obratite paznju na koristene materijale

TonyC

maverick

Ovaj s naočalama liči na Rašića  :sha: A ovo bijelo bi trebalo biti....spuzvica s kožom.... :sha:

TonyC

TonyC

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Nemam pojma...onaj s onim bojama se nejavlja  :stripii: Mislim da cu prvo cekati da ti nesto rijesis  :stripii:

Darko

razmišljam da naručim taj korund , opituram i  :ok:

maverick

A to cemo...sjeti me da ga sutra zovem opet  :uf:

Darko

sjeti se sam  :stripii: ja ću zaboravit sigurno  :stripii:

maverick

Stiglo ljepilo u spreju...sad ce biti lakse raditi :ok: