Smithwick

Autor nodi, Veljača 12, 2013, 09:40:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nodi

Na mojim terenima gdje lovim jedan od definitivno najlovnijih voblera koji lovi sve, dobijao na njega klenove, bolene, štuke, somove a najviše smuđeve.
Imam frendove koji nemirno spavaju ako nemaju po ladicama bar 15-tak komada u rezervi i 5 komada u torbi koju nose na pecanje :be happy: :3some:    :toothy9:

IVEK 85

Da nije jedan od njih Veljo???

Greys

Uvijek ga gledam na policama nekih trgovina, ali ga nemam u kutiji  :icon_scratch:

milan-so

Meni odavno u top postavi.  :headbang: I ja sam jedan od tih, 3 u kutiji koju nosim na vodu i obavezno kuci rezervni sastav  :icon_biggrin: .

Medjutim, koristim samo one sa oznakom  "Rattlin Rogue" ( mislim da je velicina 4.5 incha, imam i veci ali ovaj mi je omiljeni) a najbolje sam prolazio u dekoru "FT" po rapali. Kod mene prvenstveno smudj, mada je bilo  i par stukica.

Mamijo kaze "dosadna varalica" a ja bih iz postovanja prema istoj ublazio i rekao " varka za vadjenje dana" :icon_biggrin:.

VELJO

ma skroz dosadna varka nekad i zaspem dok lovim
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

nodi

Kreni, stani, cim-cim, bam.   :sleepy1:

petrinjac

opop... ja mislio da ti samo UL.. i male ribe... :dontknow: :icon_scratch:
ljepi,ljepi..

daban1

VELJO

Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

IVEK 85

nodi

crveni rudž otkida smuđa a voli ga i brko,,, Greys čvakni si jednog za probu mogo bi se iznenadit :be happy:

Greys

A vidim da ću morat, nema mi druge, koji dekor is reko?  :icon_scratch:

nodi

Ma u biti bilo koji, obavezno suspend, zna ih bit i limited edition ak nađeš takvog uzimaj.

Greys

Ma našao sam ga, i te limited isto, ima na ebayu  :icon_biggrin:

ezio

Imam ih ja nekoliko ali su plivajuci jos ni kvrc na njih.Kako ih vodite ima li kakva kvaka?