Smithwick

Autor nodi, Veljača 12, 2013, 09:40:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Oni su uglavnom na nezaokruzene duzine, tipa 3 i po inca (8,9cm), 4 i po inca (11,3cm), ako je "oko" 13 onda je ustvari skoro 14cm (13,8cm) ili 5 i po inca, jedino ako su limited modeli na okrugle cifre...

Greys

Limited su specifični po određenim Gamakatsu trokrakama koje su gore, tako je barem pisalo na modelu kojega sam ja uzeo

MIKA

Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Alija

Bit će dobar ,al po HR zakonu si u prekršaju .....biraj koju ćeš skinuti  :stripii:

MIKA

Mornar Popaj

Upravo naručio 2 komada Smithwick Rattlin Super Rogue  4" izašli me skupa sa poštarinom 86 kn Nadam se da će se prevarit koji smuđ ili som. Za one iskusnije imam pitanje, dali da ih bacam uz kamen ili u limane ili oko pješćanih sprudova ? Zanima me na otprilike kojim mjestima postižu najbolje tezultate.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Ive

Pa da,ima kod kolege sa foruma Zandermana koliko hoćeš i kakvih hoćeš po odličnim cjenama..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Juzba

Toni, najbolje rezultate postižu tamo gdje ima ribe :toothy12:, a dobra su sva mjesta koje si nabrojao :occasion14:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Hudini

Gdje ga ima u Hr i po kojoj cijeni?

Mrva

ja sam prosle godine kupio 2kom u Škorpionu mislim da je bio 42kn komad

MIKA

aj da vas cujem znalci, jel se ove isplati kupit

zvona

Jel to onih pet iz škorpiona? Hehe ja imam takvog kao ti treči s ljeva nikad ga nisam baco

raso

Ja uvijek na pecanje nosim tri kutije voblera, a uvijek bacam samo jednoga. :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Jožef1

MIKA, zašto ne? Zanimljivi su gledajući sliku s lijeve prema desnoj strani, druga i četvrta?, mada su svih pet  :icon_thumright:
zašto skidati prvu udicu a ne srednju  :sha: pitanje dana  :clap2:  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Juzba

da se manje kači za špagu pri zabacivanju, jednostavno
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.